Geert Wilders: ‘Rutte grootste leugenaar die Nederland gekend heeft’





Geert Wilders: ‘Rutte grootste leugenaar die Nederland gekend heeft’

'Alexander Pechtold is het gevaar'

 
Premier Mark Rutte is “één van de grootste leugenaars die Nederland ooit gekend heeft”. Dat zei PVV-leider Geert Wilders zaterdag in Rotterdam op campagne voor de Provinciale Statenverkiezingen.
Rutte komt volgens Wilders zijn afspraken niet na. “De man die zei geen geld naar de Grieken, 1000 euro voor alle Nederlanders, geen belastingverhoging. Hij heeft alle beloftes gebroken.”
Volgens hem is de premier en VVD-leider “politiek eigenlijk al dood” en gelooft niemand hem nog.
De verkiezingen op 18 maart vormen een “historische kans” om het kabinet naar huis te sturen, aldus Wilders.
Hij waarschuwde verder voor “het gevaar” Alexander Pechtold, omdat de D66-leider “de grootste zou kunnen worden en Rutte in leven kan houden”.
VVD en PvdA hebben nu alleen dankzij steun van de bevriende oppositiepartijen D66, ChristenUnie en SGP een meerderheid in de Eerste Kamer.
“Pechtold kan zuurstof geven aan een politiek overleden Rutte om nog een paar jaar door te gaan met het slopen van Nederland.”
Wie dat niet wil, moet volgens Wilders op de PVV stemmen. “Wij zullen geen zaken doen met Rutte en hem de komende jaren niet helpen in de Eerste Kamer.”
Zijn bezoek aan de markt op het plein voor de overdekte Markthal werd omgeven door veel veiligheidsmaatregelen. Er was veel politie op de been, zichtbaar en minder zichtbaar. Ook cirkelde er een politiehelikopter boven de markt.
Veel mensen wilden op de foto met Wilders of vroegen zijn handtekening. Anderen moesten niets van hem hebben. “Gelijk de hele markt verziekt”, zei een voorbijganger. Een ander keerde de PVV-leider letterlijk de rug toe toen die langsliep.

Comments

Popular posts from this blog

Curacao UTS : The following were discussed: 1. Existing (older) telecommunications systems are copper based, but all new development is done with fiber optics. 2. Fiber optics are run to the curb in existing developed areas and run all the way to the home in new developments. 3. Fiber optics are installed underground simultaneously with electric. 4. UTS􀁰 concession mandates that they bring service to the home.

Increasing Number Of Countries Banning & Dismantling Rothschild Central Banks