DE WAARHEID OVER DE HEILIGE HEMEL VADERREKENINGEN DIE DE WERELDBANKERS EN WERELDLEIDERS HEBBEN VERBORGEN, DE WELVAART GELEGENHEID VAN DE MENSHEID.

DE WAARHEID OVER DE HEILIGE HEMEL VADERREKENINGEN DIE DE WERELDBANKERS EN WERELDLEIDERS HEBBEN VERBORGEN, DE WELVAART GELEGENHEID VAN DE MENSHEID.










DE WAARHEID OVER DE " HEILIGE HEMEL VADERREKENINGEN" WELKE DE WERELDBANKERS EN WERELDLEIDERS EN DE VATIKER HEBBEN VERBORGEN, DE WELVAART GELEGENHEID VAN DE MENSHEID . 



BESTE BROERS EN ZUSTERS, 

DEZE E-MAIL IS VOOR DE MENSHEID, DUS KUN JE ALLEN JE EIGEN ONDERZOEK DOEN. 
ZOALS U KUNT LEZEN OP DE EERSTE VERMELDING: 


De commissie van 300 
De Wereldbankgroep 
Verenigde Staten van Amerika 

INFINIATE BANKVERKLARINGEN 
(Topgeheim met amendementen) 

NAAM VAN DE HUIDIGE ACCOUNTNAAM:   
"HOLY HEAVEN FATHER ACCOUNT." 


Dus de Schepper onze VADER in de HEMEL zijn plan om ons allemaal te geven, 
deze WELVAARTGELEGENHEID in GOUD. 

DIT WAS WAT DE CENTRALE BANKERS EN ONZE 
WERELDLEIDERS EN VATIKAAN ZIJN VERBORGEN, 
EN ZE GEBRUIKEN VOOR KWAADDOOTHEDEN. 

DE MEDIA KENNEN OOK OVER DEZE WELVAARTGELEGENHEDEN. 



De commissie van 300 wordt hierbij bepaald dat goedkeuring voor documentaire instrumenten en standaard protocol voor verwerking en activering van een van deze accounts moet worden nageleefd en nageleefd als re liem 

1.) Dat niemand de bovengenoemde accounts mag openen, verhandelen, transacteren en onderhandelen, behalve koning ASM, de Amerikaanse / Filippijnse regering aangewezen functionaris en de gastregering en zijn aangewezen overheidsfunctionaris / werknemer iedereen die zich ermee bemoeit en / of vordering als eisers zonder de goedkeuring van alle bovengenoemde overheidsfunctionarissen / werknemer en koning ASM zal onmiddellijk netto zijn en worden opgesloten met een maximale straf van internationaal recht tegen hen. 

2.) Dat iedereen die naar een financiële instelling en een andere bankinstelling komt, geld claimt met behulp van een van de bovengenoemde accounts en / of andere accounts die recht hebben op verschillende dummy's van het overleden Pres. Ferdinand E. Marcoszoals William Morales, Francisco Delos Santos, Ernesto Hidalgo, Rodinood Kiram, Tiburcio Marcos en vele andere dummy-namen die voor altijd worden opgezegd door de algemene houder en heftig worden ontkend door alle voornoemde instellingen zijn ook onderworpen aan onmiddellijke opsluiting als Interpol en De Amerikaanse FBI beveelt ten stelligste een strafzaak tegen genoemde dummy's aan en om veel verwarring te voorkomen over de soepele deal van koning ASM en de regering. 

3.) Dat de geldsaldi die per bovenvermelde rekening zijn gemaakt rechtmatig worden bewerkt en verwijderd en het een oneindige fiscale balans per rekening vormen, aangezien Eternal Deposit nog steeds voorwaardelijk werkt per diplomatieke nota van de Association of International Bankers en de gewone werknemers van de Wereldbankgroep , Het Internationaal Monetair Fonds, het Amerikaanse ministerie van Financiën en de Federal Reserve Board van de VS om hun last voor de aangegeven afhandeling te verminderen met een jaarlijkse controle van alle eerder op de Offsetbankverklaringen aangegeven verzilverde tegoeden, vervaardigd door het onderpersoneel (maffia) van het Comité van 300 en eerder ingediend de commissie van 300 en gegeven aan koning ASM. 

4.) Dat alle Mystified Documenten voornoemd door Pres. Ferdinand E. Marcos zoals collectief gegeven aan King ASM worden voor altijd heroverwogen en bevestigd. 

5.) Dat alle bovengenoemde rekeningen voor eeuwig onderhevig zijn aan goedkeuring voor het Comité van 300 dat van de Verenigde Naties naar de Amerikaanse Federal Reserve wordt geëvacueerd en dat alleen de Amerikaanse Federal Reserve Board alleen door de Wereldhandelsorganisatie en de Wereldbankgroep is geautoriseerd en gemachtigd om te handelen Fiscal Trading en de Federal Reserve Board van de VS zijn door de Wereldbankgroep geautoriseerd om alle informatielijsten van bovengenoemde accounts te bewaren en te verzorgen. 

6.) Dat alle interessante partijen en de gastregeringen niet gemachtigd zijn om financiering te gebruiken die afkomstig is van ASBLP-accounts om de tool voor militaire krachtplatforms uit te breiden en te gebruiken en / of onschadelijke mensen en andere soorten ondeugden en andere gerelateerde externe en interne onmenselijke afpersing , terreur en criminele activiteiten, maar te gebruiken voor ontwikkelingsprogramma voor het volk. 

7.) Dat alle bovengenoemde rekeningen voor altijd onderworpen zijn aan het aangaan van bankdiensten, belastingen, vergoedingen en kosten in de koers van 2% per goedgekeurd monetair tegoed op de geopende en onderhandelde rekening ingericht door de Bank, de gastregering en koning ASM vóór haar Definitieve activering en contract, de gastregering is de enige entiteit die door het comité van 300 gemachtigd en geautoriseerd is om de opgelopen bankkosten te regelen en af ​​te wikkelen en omdat de eerder gedeclareerde geldsaldi zijn bewerkt en verwijderd en King ASM niet was toegestaan ​​om te bezoeken en te gaan in alle bank- en financiële instellingen wereldwijd, zonder een officiële / wettelijke uitnodiging van de bank en / of van de gastregering, dienen de bank en de gastregering door de vertegenwoordiger van de gastregering de door de bank geregelde goedgekeurde geldwaarde zorgvuldig te bespreken en af ​​te ronden en de regering van het gastland onder supervisie van het comité van 300. Het actuele huidige scheurblad is niet langer toegestaan ​​voor Entertai n als het van verschillende onder personeel van het Comité van 300 zal uitstappen en moet worden gegeven aan en bevestigd door King ASM, maar direct door de Bank aan het gastland moet worden uitgegeven en koning ASM alleen een exemplaar moet worden verstrekt en dit moet WARNEN King ASM dat hij niet langer toestemming heeft om in te schrijven in documenten zoals Contract of Agreement, Power of Attorneys en andere gerelateerde documentaire deals met iedereen die niet verbonden / betrokken is bij de Host Government en nooit wordt erkend door hun ambassade en de VS / Filippijnen Regering. 

8.) Dat het Comité van 300 eenstemmig erkende GROEP VAN FAMILIES IN HEILIGE ZEGENINGEN, INC. Met Philippine Securities en Exchange Commission Reg. CN201200127 als lokale en juridische afdeling van ASBLP Group op de Filippijnen. 


DE LINK OM DE VOLLEDIGE INFINITE BANKVERKLARINGEN TE DOWNLOADEN. 

WORLD BANK 2012 LAATSTE AUDITEDVERKLARING BESTANDEN VOOR ASBLP ACCOUNT NAAM: HEILIGE Hemel Vaderaccounts. 
http://www.nommeraadio.ee/meedia/pdf/RRS/The%20World%20Bank%20Group%20USA%202012%20Final%20Audited%20Statements.pdf 


DE VRAAG WAAROM IS IEDER EEN DE WAARHEID VERSCHIL, IEDEREEN VAN ONSMOETEN OOK ONS DEEL HEBBEN OM DE CENTRALE BANKS TE VERTELLEN DAT WE DE WAARHEID WETEN EN WANNEER ZE DE VRACHT GAAN VERLIEZEN 
WELVAARTGELDEN. 

IK ZAL E-MAILEN EN ALLEN VAN HEN NOGMAALS VRAGEN. 

BLESSINGS 

LIEFDE EN LICHT. 


https://childtraffickingorgans.blogspot.com/

Comments

Popular posts from this blog

Curacao UTS : The following were discussed: 1. Existing (older) telecommunications systems are copper based, but all new development is done with fiber optics. 2. Fiber optics are run to the curb in existing developed areas and run all the way to the home in new developments. 3. Fiber optics are installed underground simultaneously with electric. 4. UTS􀁰 concession mandates that they bring service to the home.

Do you like Chinese products? Why?