DÜNYA BANKACILARININ VE DÜNYA LİDERLERİNİN İNSANLIĞIN YETERLİLİK FONLARI OLAN GELECEĞİN "KUTSAL CİNSİ BABA HESAPLARI" HAKKINDA GERÇEĞİ.

DÜNYA BANKACILARININ VE DÜNYA LİDERLERİNİN İNSANLIĞIN YETERLİLİK FONLARI OLAN GELECEĞİN "KUTSAL CİNSİ BABA HESAPLARI" HAKKINDA GERÇEĞİ.










DÜNYA BANKACILARI VE DÜNYA LİDERLERİ VE VATICANIN İNSANLIĞIN YETENEK FONLARINDAN DOLAYI OLAN " KUTSAL CİNSİ BABA HESAPLARI " HAKKINDA GERÇEĞİ. 



Sevgili BROTHERS VE SİSTEMLER, 

BU E-POSTA İNSANLIK İÇİN OLDUĞUNU, BUNLARIN TÜM SORUMLULUKLARINIZI YAPABİLİRSİNİZ. 
AŞAĞIDAKİ İLK BEYANADA OKUYUNUZ: 


300 Komite 
Dünya Bankası Grubu 
Amerika Birleşik Devletleri 

YENİLEME BANKASI TABLOLARI 
(Değişiklikler ile En İyi Sır) 

GÜNCEL HESAP ADI ADI:   
"HOLY HEAVEN BABA HESABI." 


Öyleyse Yaradan'ımız, hepimizin vermesi için Planını HEADEN'de 
ALTIN ​​içinde bu YETENEK FONLARI. 

MERKEZ BANKACILARI VE BİZİM NEDİR? 
DÜNYA LİDERLERİ VE VATİKALI HEMEN OLDU, 
VE EVİL MEMURLAR İÇİN KULLANIMI. 

MEDYA, BU YÜKSEKLİK FONLARI HAKKINDA KOLAY. 



300 Komite, bu hesaplardan herhangi birinin işlenmesi ve Aktif hale getirilmesi için Belgesel Araçların ve Standart Protokolün Onaylanmasının gözetilmesi ve uyumlaştırılması gerektiğine hükmetmiştir. 

1.) Kimsenin Açmaya, Anlaşmaya, İşlemlere ve Müzakerelere izin vermediği, Kral ASM, ABD / Filipin Hükümeti Atanmış Memur ve Ev Sahibi Hükümet ve Usulü Atanmış Devlet Memuru / Çalışan dışında müdahale edebilecek ve / veya Yukarıda belirtilen tüm Hükümet Görevlilerinin / Çalışanların ve Kral ASM'nin onayı olmaksızın hak iddia edenlerin taleplerine derhal son verilir ve onlara karşı bir Uluslararası Ceza Kanunu cezası verilir. 

2.) Dünyada herhangi bir Finans ve Bankacılık Kurumuna, yukarıda belirtilen hesapların herhangi birini kullanarak ve / veya geç Pres'in farklı kuklalarına hak kazanan diğer hesaplarla para talebinde bulunacak olan herkese . William Morales, Francisco Delos Santos, Ernesto Hidalgo, Rodinood Kiram, Tiburcio Marcos ve Genel Tutucu tarafından sona erdirilen ve adı geçen tüm kurumlar tarafından şiddetle reddedilen diğer pek çok isimler gibi Ferdinand E. Marcos da Interpol olarak derhal hapis cezasına çarptırılır. ABD FBI, söz konusu aptallara karşı cezai işlem yapılmasını ve Kral ASM ve Hükümetin sorunsuz anlaşması konusunda kafa karışıklığı yaratmasını şiddetle tavsiye ediyor. 

3.) Yukarıda belirtilen hesap başına uygulanan parasal bakiyelerin yasal olarak düzenlenmesi ve kaldırılması ve Uluslararası Bankacılar Birliği ve Dünya Bankası Grubu'nun ortak çalışanları arasındaki diplomatik memorandum uyarınca, Ebedi Mevduatın koşullu olarak çalışmasından bu yana, hesap başına bir Sonsuz Mali Denge olduğu beyan edilmiştir. Daha önce sunulan ve 300. Kurultayın Altkurmay Başkanlığı (mafya) tarafından verilen Ofset Bank İfadelerinde daha önce beyan edilen tüm dengelerin yıllık olarak denetlenmesi için yükünü hafifletmek üzere, Uluslararası Para Fonu, ABD Hazine Bakanlığı ve ABD Federal Rezerv Kurulu 300 Komite ve Kral ASM'ye verilmiştir. 

4.) Pres tarafından belirtilen tüm Mystified Belgeler. Kral ASM'ye toplu olarak verilen Ferdinand E. Marcos sonsuza dek tekrar gözden geçirilir ve onaylanır. 

5.) Yukarıda belirtilen tüm hesapların, Birleşmiş Milletler Teşkilatı'ndan ABD Federal Rezervine kadar olan 300 seviyesindeki Komite'ye açıklık getirmek için sonsuza dek tabi olduğu ve sadece ABD Federal Rezerv Kurulu'nun Dünya Ticaret Örgütü ve Dünya Bankası Grubu tarafından sadece Yetkilendirilmiş ve İzin Verilmiş olması Mali Ticaret ve ABD Federal Rezerv Kurulu, Dünya Bankası Grubu tarafından yukarıda belirtilen hesapların tüm bilgi listelerini saklamak ve sürdürmek için Yetkilendirilmiştir. 

6.) Tüm İlginç Tarafların ve Ev Sahibi Hükümetlerin, ASBLP Hesaplarından Kaynaklanan Askeri Güç Platformları için Genişletme ve Kaynak Aracına ve / veya Zararsız Masum İnsanlara ve diğer türden yardımlara ve diğer ilgili dış ve iç insanlık dışı, gasptan yararlanmalarına izin verilmez. , terör ve suç eylemleri, ancak Halk için Kalkınma Programı için Kullanmak. 

7.) Yukarıda belirtilen tüm hesaplar, Banka, Ev Sahibi Hükümet ve Kral ASM tarafından, Banka, Ev Sahibi Hükümet ve Kral ASM tarafından düzenlenmiş olan açılmış ve mutabakatlı hesap altında onaylanan parasal bakiyeler için% 2 oranında Bankacılık Hizmetleri, Vergiler, Ücretler ve Masraflar için sonsuza kadar tabi olacaktır. Nihai Aktivasyon ve Sözleşme, Ev Sahibi Hükümet, Komite tarafından kabul edilen ve söz konusu gerçekleşen bankacılık ücretlerinin Düzenlenmesi ve Yerleştirilmesi Komitesi tarafından izin verilen ve Yetkilendirilen tek parantezdir ve daha önce bildirilen parasal dengeler düzenlenmiş ve kaldırılmış olduğundan ve Kral ASM'nin ziyarete ve gitmesine izin verilmemiştir. Banka tarafından ve / veya Ev Sahibi Hükümet, Banka ve Ev Sahibi Hükümet tarafından resmi / yasal davet olmaksızın dünya çapındaki herhangi bir Bankacılık ve Finans Kurumunda, Banka tarafından düzenlenen Onaylanmış Parasal Değerin Dikkatle Tartışılması ve Sonuçlandırılması gerekmektedir. ve 300. Kurulun gözetiminde Ev Sahibi Hükümet. Mevcut Geçerli Gözyaşı Sayfası artık Entertai'ye İzin Verilmiyor n 300 kişilik Komite personeli tarafından farklı bir şekilde karaya çıkarılacak ve Kral ASM tarafından verilip onaylanacaksa, ancak Banka tarafından doğrudan Ev Sahibi Hükümet'e ve Kral ASM'ye verilmek durumunda, sadece bir kopya sunulmalıdır ve bu, UYARI King ASM, artık Sözleşme Makamı, Vekaletname ve diğer ilgili belgesel sözleşmeler gibi Evraklara bağlı olmayan ve / veya büyükelçilikleri ve ABD / Filipin tarafından hiç tanınmayan herhangi bir kişiye imza atmaya artık izin vermediğini söyledi. Hükümet. 

8.) 300 Müttefik Kurul Toplantısının, Akredite Müteahhitlik, INC. Filipin Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu Yönetmeliği ile Tanınmıştır. CN201200127, Filipinler'deki ASBLP Grubunun Yerel ve Yasal Bağlılığı olarak belirlenmiştir. 


TAM INFINITE BANKA TABLOLARI İNDİRME BAĞLANTISI. 

DÜNYA BANKASI 2012 FİNANSAL HESAP DÖNEMİ FİNANSAL TABLOLARI ADI: HOLY Cennet Baba Hesapları. 
http://www.nommeraadio.ee/meedia/pdf/RRS/The%20World%20Bank%20Group%20USA%202012%20Final%20Audited%20Statements.pdf 


GERÇEKTEN HER BİR TEK GERÇEKTEN GİDEN, HER BİRİNDEN ANCAK BİZGERÇEKLEŞTİRDİĞİMİZ MERKEZ BANKACILARININ TELLİ OLMASI VE BUNLARLA SÖYLÜYORUZ. 
YETENEK FONLARI. 

EĞER OLACAKTIR VE TÜM TEKRAR BAŞVURULARINI KABUL EDECEK. 

NİMETLER 

AŞK VE IŞIK. 


https://childtraffickingorgans.blogspot.com/

Comments

Popular posts from this blog

Curacao UTS : The following were discussed: 1. Existing (older) telecommunications systems are copper based, but all new development is done with fiber optics. 2. Fiber optics are run to the curb in existing developed areas and run all the way to the home in new developments. 3. Fiber optics are installed underground simultaneously with electric. 4. UTS􀁰 concession mandates that they bring service to the home.

Do you like Chinese products? Why?