Pravda o "účtech o svatých nevěstkách", které Světové banky a světoví vůdci pořádají, jsou prosperujícími zdroji lidskosti.

Pravda o "účtech o svatých nevěstkách", které Světové banky a světoví vůdci pořádají, jsou prosperujícími zdroji lidskosti.










Pravda o "účtech o svatých otcích", které světové bance a světové vůdcové a Vatikán uvěznili, propagační fondy lidskosti. 



Vážení bratři a sestry, 

TENTO EMAIL JE PRO HUMANITU, A VŠECHNY MŮŽETE UDĚLAT VAŠE VLASTNÍ VYŠETŘENÍ. 
Jak můžete přečíst první výrok nazvaný: 


Výbor 300 
Skupina Světové banky 
Usa 

VÝKAZY INFINIÁNNÍ BANKY 
(Přísně tajné s pozměňovacími návrhy) 

NÁZEV SOUČASNÉHO ÚČTU:   
"Účet o svatém nebeském otci." 


Takže Stvořitel náš Otec v HEAVENu svůj plán, aby nám dal všechny, 
tento PROSPERITY FUNDS v GOLD. 

TENTO JE TO CO CENTRÁLNÍ BANKY A NAŠE 
Světoví vůdci a Vatikán byli skryti, 
A JEHO POUŽÍVÁNÍ PRO ZLÉ NÁROKY. 

MÉDIA JSOU KNIHA O TĚCHTO PROSPERNÍCH FONDECH. 



Výbor 300 se rozhodl, že schválení dokumentárních nástrojů a standardní protokol pro zpracování a aktivaci kteréhokoli z těchto účtů je třeba dodržovat a dodržovat 

1.) Nikdo není oprávněn otevřít, obchodovat, vyjednávat a vyjednávat výše uvedené účty s výjimkou krále ASM, pověřeného úředníka USA / Filipínské vlády a hostitelské vlády a jejího řádně určeného vládního úředníka nebo zaměstnance, kteří budou zasahovat a / nebo nárok jako žalobce bez souhlasu všech výše zmíněných vládních úředníků / zaměstnanců a krále ASM bude okamžitě čistý a uvězněn s maximální pokutou podle mezinárodního práva proti nim. 

2.) Každý, kdo přichází do libovolné finanční a bankovní instituce po celém světě, aby požadoval peníze na základě výše uvedených účtů a / nebo jiných účtů, které mají nárok na různé figuríny pozdního prezidenta. Ferdinand E. Marcos jako William Morales, Francisco Delos Santos, Ernesto Hidalgo, Rodinood Kiram, Tiburcio Marcos a mnoho dalších falešných jmen, které navždy ukončuje generální držitel a vehementně popírali všechny výše uvedené instituce, podléhají i okamžitému uvěznění jako Interpolu a Americká FBI důrazně doporučuje trestní řízení proti uvedeným figurkám a vyvaruje se velkého zmatku nad hladkou dohodou krále ASM a vlády. 

3.) že měnové zůstatky vzniklé na výše zmíněný účet jsou legálně upraveny a odstraněny a prohlášeny za nekonečné fiskální zůstatky na účet, protože Eternal Deposit stále pracuje podmíněně podle diplomatického memoranda Asociace mezinárodních bankéřů a společných pracovníků skupiny Světové banky , Mezinárodním měnovým fondem, americkým ministerstvem financí a Federální rezervní radou USA, aby ulehčili jejich zatížení při vyřizování každoročního auditu všech vynaložených zůstatků dříve vykázaných v prohlášeních o offsetových bankách vyrobených podřízenými (mafiemi) výboru ve výši 300 a předložených dříve Výbor 300 a udělen králi ASM. 

4.) Všechny tajné dokumenty uvedené výše. Ferdinand E. Marcos jako kolektivně daný králi ASM je navždy prohoden a potvrzen. 

5.) Všechny výše uvedené účty jsou navždy podřízeny Výboru pro vypořádání 300 bodů od Organizace spojených národů až po Federální rezervu USA a pouze Světová obchodní organizace a Světová banka jsou oprávněny a pověřeny pouze Světovou obchodní organizací a Světovou bankou Fiscal Trading a Federální rezervní rada USA jsou pověřeny skupinou Světové banky, aby zachovaly a staraly se o veškerý informační seznam výše uvedených účtů. 

6.) Aby všechny zúčastněné strany a hostitelské vlády nebyly oprávněny používat finanční prostředky pocházející z účtů ASBLP k rozšíření a zdrojovému nástroji pro vojenské energetické platformy a / nebo poškodit nevinné osoby a jiné druhy zločinů a dalších souvisejících vnějších a vnitřních nelidských výtržností , terorismu a zločineckým činnostem, ale pro Program pro rozvoj pro lidi. 

7.) Všechny výše uvedené účty podléhají navždy účtování bankovních služeb, daní, poplatků a poplatků ve výši 2% na schválené měnové zůstatky na otevřeném a vyjednávacím účtu, který banka, hostitelská vláda a král ASM Konečná aktivace a smlouva je hostitelská vláda jediným subjektem, který povolil a schválil Výbor 300, aby uspokojil a urovnal výše vzniklých bankovních poplatků a od té doby, co byly dříve vyhlášené vynaložené měnové zůstatky upraveny a odstraněny, a King ASM nebyl oprávněn navštívit a jít v rámci libovolných bankovních a finančních institucí po celém světě bez oficiální / právní výzvy od banky a / nebo hostitelské vlády, banky a hostitelské vlády prostřednictvím zástupce hostitelské vlády by měl důkladně projednat a dokončit schválenou měnovou hodnotu dohodnutou bankou a hostitelská vláda pod dohledem Výboru 300. Skutečný současný odtrhový list už není povolen na Entertai n pokud vystoupí z různých pracovníků výboru 300 a bude dána a znovu potvrzena králem ASM, ale měla by být přímo vydána hostitelskou vládou a King ASM by měla být předložena pouze kopie a to je WARN Král ASM, že již není povolen přihlásit se k jakýmkoli dokumentům, jako je Smlouva o smlouvě, plná moc a další související dokumentární dokumenty, které se týkají každého, kdo není spojen s hostitelskou vládou a nikdy není uznán jejich velvyslanectvím a USA / Filipín Vláda. 

8.) že Výbor 300 jednoznačně uznaných SKUPINY RODIN V SACRED BLESSINGS, INC s Philippine Securities and Exchange Commission Reg. Č. CN201200127 jako místní a právní vztah skupiny ASBLP na Filipínách. 


PŘIPOJENÍ KE STAŽENÍ ÚDAJŮ O PLNĚ NEBEZPEČNÉ BANKY. 

WORLD BANK 2012 ZÁVĚREČNÉ AUDITOVANÉ PROHLÁŠENÍ SOUBORY PRO ASBLP SOUČASNÝ ÚČET: SVATÉ Heaven Father Accounts. 
http://www.nommeraadio.ee/meedia/pdf/RRS/The%20World%20Bank%20Group%20USA%202012%20Final%20Audited%20Statements.pdf 


OTÁZKA, KTERÁ JE KAŽDÝ JEDNÝ ZKRÁCENÍ PRAVDY, KDYKOLIV Z NÁS MUSÍ ZÍSKAT NÁŠ ČÁST, ABY SLAVI CENTRÁLNÍ BANKY, KTERÉ ZNÁME PRAVDU, A KDY JSOU ZVEŘEJŇOVAT 
FONDY PROSPERITY. 

BUDU POSKYTUJETE EMAILOVÁNÍ A VŠECHNY JSOU OTEVŘENY. 

BLESSINGS 

LÁSKA A SVĚTLO. 


https://childtraffickingorgans.blogspot.com/

Comments

Popular posts from this blog

Curacao UTS : The following were discussed: 1. Existing (older) telecommunications systems are copper based, but all new development is done with fiber optics. 2. Fiber optics are run to the curb in existing developed areas and run all the way to the home in new developments. 3. Fiber optics are installed underground simultaneously with electric. 4. UTS􀁰 concession mandates that they bring service to the home.

Increasing Number Of Countries Banning & Dismantling Rothschild Central Banks