VJERODA O "SVEĆENIM PAŠNJIM OTEMSKIM RAČUNIMA" KOJE SVIJET BANKARSKI I SVJETSKI LIJEKOVI SU ZABORAVILI, PROSPERITETNI FONDOVI SVJEDOKA.

VJERODA O "SVEĆENIM PAŠNJIM OTEMSKIM RAČUNIMA" KOJE SVIJET BANKARSKI I SVJETSKI LIJEKOVI SU ZABORAVILI, PROSPERITETNI FONDOVI SVJEDOKA.










VJERAVANJE O "SVE VATRIVENE RAČUNE OTACA " KOJE SVIJET BANKARSKI I SVJETSKI LIJEKOVI I VATIKANSKI SU ZAVRŠENI,PROSPERITETNI FONDOVI SVJESNOSTI . 



DEAR BROTHERS I SISTERS, 

OVAJ EMAIL je za čovječnost, tako da svi mogu učiniti vaše vlastite istrage. 
Kao što možete pročitati na prvoj izjavi koju ste nazvali: 


Povjerenstvo od 300 
Grupa Svjetske banke 
SAD 

IZVJEŠTAJI O BANKAMA 
(Vrhunska tajna s izmjenama) 

IME PREGLEDNOG NAZIVA RAČUNA:   
"SVE VATO NEVREMENI RAČUN". 


Stoga je Stvoritelj naš Otac u HEAVEN-u svoj Plan da nam sve, 
ovaj PROSPERITY FUNDS in GOLD. 

Ovo je ono što su središnje banke i naše 
SVIJET LJUBAVI I VATIKANSKI SU ZAVRŠENI, 
I KORIŠTENJE NJIH ZA ZLOČINE. 

Mediji su također znali o tim fondovima za prosperitet. 



Odborom od 300 donosi se odluka da se Odobrenje za dokumentarne instrumente i Standardni protokol za obradu i aktiviranje bilo kojeg od ovih računa treba pridržavati i poštivati ​​kao re liem 

1.) da nitko nije dopušten za otvaranje, rješavanje, transakciju i pregovore o navedenim računima, osim kralja ASM-a, američkog / kineskog dužnosnika i vlade domaćina i njegovog urednog službenika / zaposlenika koji će se miješati i / ili tvrde da su tužitelji bez odobrenja svih navedenih vladinih službenika / zaposlenika i kralja ASM odmah smješteni u mrežu i zatvoreni s maksimalnom kaznom međunarodnog prava protiv njih. 

2.) da svatko tko dolazi u bilo koju financijsku i bankarsku ustanovu širom svijeta da traži novac koristeći bilo koji od gore navedenih računa i / ili druge račune koji imaju pravo na različite lutke pokojnog predsjednika. Ferdinand E. Marcos, kao što su William Morales, Francisco Delos Santos, Ernesto Hidalgo, Rodinood Kiram, Tiburcio Marcos i mnoga druga lažna imena koja zauvijek zaustavi generalni vlasnik i žestoko su odbijeni od svih gore spomenutih institucija, također podliježu i neposrednom zatvoru kao Interpolu i Američki FBI snažno preporučuje kazneni postupak protiv navedenih lutkica i izbjegavanje velike zbrke zbog glatkog posla kralja ASM-a i Vlade. 

3.) da se novčana sredstva na gore spomenutom računu zakonito uređuju i uklone te proglase Beskonačne fiskalne bilance po računu, budući da je Vječna depozita i dalje radila uvjetno po diplomatskom memorandumu Udruge međunarodnih bankara i zajedničkih radnika Grupe Svjetske banke , Međunarodni monetarni fond, US Treasury Department i US Federal Reserve Board kako bi olakšali svoje teret za prijavljeno rukovanje godišnjom revizijom svih nastalih stanja prethodno iskazanih u izvješćima offset bankova koji je izradio podređeni član (mafijaš) Odbora od 300 i dostavljen prije Odboru od 300 i dati kralju ASM. 

4.) Da svi spomenuti dokumenti navedeni od Pres. Ferdinand E. Marcos kao kolektivno dani kralju ASM-u vječno se preispituju i potvrđuju. 

5.) da su svi gore navedeni računi podložni zauvijek za odobrenje Odbora za izravnavanje od United Nation organizacije do američkog Saveznog pričuvnog fonda, a Svjetska trgovinska organizacija i Svjetska banka odobravaju i dopuštaju samo US Federal Reserve Board Fiskalna trgovačka društava i američka Federalna rezervna zajednica ovlašteni su od strane Grupe Svjetske banke da zadrže i brinu o svim popisima podataka navedenih računa. 

6.) da svi Zainteresovani stranci i Vlade domaćini nisu dopušteni koristiti sredstva koja su nastala od ASBLP računa za proširenje i izvor alata za vojne platforme i / ili na štetu nevinih ljudi i drugih vrsta poroka i drugih srodnih vanjskih i unutarnjih nečovječnih, iznuđivanja , teror i kriminalne aktivnosti, ali koristiti za razvojni program za ljude. 

7.) da su svi gore navedeni računi zauvijek podložni nastupu bankovnih usluga, poreza, pristojbi i naknada po stopi od 2% po odobrenim novčanim sredstvima na otvorenom i pregovaračkom računu koji su organizirali Banka, vlada domaćina i kralj ASM prije Konačna aktivacija i Ugovor, Vlada domaćin je jedini subjekt koji je dopustio i ovlastio od Odbora za organizaciju i rješavanje navedenih nastalih bankovnih troškova i budući da su prethodno prijavljene nastale novčane bilance uredene i uklonjene i kralju ASM nije bilo dopušteno posjetiti i otići unutar bilo koje bankovne i financijske institucije širom svijeta bez službenog / pravnog poziva od Banke i / ili Vlade domaćina, Banka i Vlada domaćin preko predstavnika Vlade domaćina trebali bi pažljivo raspravljati i dovršiti odobrenu monetarnu vrijednost koju organizira Banka i Vlade domaćina u nadzoru Odbora od 300. Stvarni tekući listovi nisu više dopušteni Entertai n ako će se iskrcati iz različitih osoba iz Odbora od 300 i da će ih dati i potvrditi kralj ASM, ali bi ih Banka izravno trebala izdati Vladi domaćina i kralju ASM-u treba dostaviti samo primjerak i to je WARN King ASM da mu više nije dopušteno prijaviti bilo kakve radove kao što su Ugovor o Ugovoru, punomoć i ostale povezane dokumentarne poslove bilo kome tko nije povezan / uključen u Vladu domaćina i nikada nije priznao njihovo veleposlanstvo i američko-filipinski Vlada. 

8.) Odbor 300 od jednoglasno priznao GRUPU OBITELJI U SACRED BLESSINGS, INC s Philippine Securities and Exchange Commission Reg. CN201200127 kao lokalno i pravno udruženje ASBLP grupe na Filipinima. 


LINK ZA PREUZIMANJE PUNE INFINITE BANKE IZJAVE. 

SVJETSKA BANKA 2012. ZAVRŠNE REVIZIJSKE IZVJEŠĆIVANJE DATUMA ZA ASBLP TRENUTNO NAZIV RAČUNA: SV. 
http://www.nommeraadio.ee/meedia/pdf/RRS/The%20World%20Bank%20Group%20USA%202012%20Final%20Audited%20Statements.pdf 


PITANJE ZAŠTO JE SVAKO JEDNO ONE KOJA JE SKLADIŠTE VJERU, SVAKIH od nas također mora učiniti našu ulogu da objavi središnje banke da znamo istinu, a kada će oni objaviti 
PROSPERITARNI FONDOVI. 

Ja ću poslati e-mail i pitati sve njih ponovno. 

BLAGOSLOVI 

LJUBAV I SVJETLO. 


https://childtraffickingorgans.blogspot.com/

Comments

Popular posts from this blog

Curacao UTS : The following were discussed: 1. Existing (older) telecommunications systems are copper based, but all new development is done with fiber optics. 2. Fiber optics are run to the curb in existing developed areas and run all the way to the home in new developments. 3. Fiber optics are installed underground simultaneously with electric. 4. UTS􀁰 concession mandates that they bring service to the home.

Increasing Number Of Countries Banning & Dismantling Rothschild Central Banks