MEMORANDUM OCH BESTÄLLNING FÖR FORMAL FÖRSÄKRING FÖR BLACK-OP ATTACK AV 11 SEPTEMBER 2001



I Förenta staternas distriktsdomstol
FÖR NEVADAs nordliga distrikt

Robert Blair, Thomas Deegan, Jeremy Lowe, Peter Ostrowski, Don Bailey, Stephen Duane Curry
(i privat kapacitet endast genom speciellt utseende)

: KRIMINALA ÅTGÄRDER FÖR FULLT
PUNITIVA SKADOR:
v. GEMENSAM GRAND JURY DEMANDED:
FÖR SEPTEMBER ELEVENTH
BLACK-OP ATTACK ON AMERICA
: 99-9920

RICHARD CHENEY, JOHN BRENNAN, JOHN ASHCROFT, ROBERT MUELLER,
GEORGE W. BUSH, GEORGE HW BUSH, KEVIN SPACEY, BARACK OBAMA, JOHN MCCAIN, JAMES BAKER, EDGAR BRONFMAN SR., PAUL WOLFOWITZ, RICHARD PERLE, PETER MUNK, CONDALEEZA RICE, GEORGE SOROS, JOHN KERRY, BANDAR BIN SULTAN, DAVID ROCKEFELLER , BRENT SNOWCROFT, ZBIGNIEW BRZEZINSKI och HILLARY RODHAM CLINTON
(Cheney, Brennan et al med fördomar)

MEMORANDUM OCH ORDER FÖR FORMELL FÖRSÄKRING FÖR BLACK-OP ATTACK AV 11 SEPTEMBER 2001

Hon. Jim Hardesty,
22 december 2017

De alarmerande påståendenna i förhållande till de påstådda svartvåda attackerna den 11 september 2001 (9/11) är tillräckliga för att motivera ännu en överraskande åtal avseende endast de händelserna.

I det bredare sammanhanget av denna fråga kommer alla de anklagade parterna, inklusive RICHARD CHENEY och BRENT SNOWCROFT, att möta dödsstraffet.

Andra som redan har gått vidare kallas också för militära myndigheter att erkänna varje del
de spelade i denna moderna grymhet. Följaktligen kommer brott att vara direkt mot RICHARD CHENEY, GEORGE W. BUSH och JOHN BRENNAN i sin offentliga och privata kapacitet snarare än bara offentliga för alla arenor. [Latin för handel.]

Det bredare sammanhanget som detta har med avseende på URANIUM ONE, undersöks också.

Din ära, med förräderi bara en "användning av våld" behöver bevisas. Som uppmärksammat på rekord när det gäller att bryta mot 18 USC § 2381:
(Se United States v. Castleman et al., S. 4-10 b) (högsta domstolen) "allmänt begrepp" force "omfattar även dess indirekta tillämpning, vilket gör det omöjligt att orsaka kroppsskada utan att tillämpa kraft i Den gemensamma rättens mening. För det andra är den knowing eller avsiktliga tillämpningen av våld en "användning" av våld. Leocal v. Ashcroft, 543 US 1, utmärkta. s. 10-13 "https://supreme.justia.com/ fall / federala / oss / 572 / 12-1371 /

Era anmärkningar är att notera igen, när det gäller ett förräderiförbrytelse behöver vi bara bevisa att det finns tillräcklig sannolik anledning att motivera misstanken. Den överväldigande mängden bilder, militärt vittnesbörd och video kommer utan tvekan att överträffa det tröskelvärdet som vi lägger fram för domstolen. Visst har de gjort absolut ingenting för att utnyttja uppenbart ansvar för förräderiets brott och de livsförändrande konsekvenserna.

Det vill säga, vi hävdar er hedrar att svaranden CHENEY, BUSH, BRENNAN och
nu bryter CLINTON varje 18 USC § 2381 mer än åtta separata tider på tjänstemannen
spela in. Dessutom bröt de federala konspirationsrätten på tio tillfällen.
Därmed laddar vi i första hand förbrytare CHENEY, RICE, GEORGE W. BUSH ,
GEORGE HW BUSH, CLINTON, JOHN BRENNAN, GEORGE TENET, KEVIN SPACEY, PETER MUNK och GEORGE SOROS (et al) med att bryta mot 18 USC § 2381 som är förräderiets brott.

Som sådan kommer de varje gång att ges en snabb militär rättegång och dömas under
Artikel 50 för förräderier under krigstid.
.
INTRODUKTION
Amerika har nu hört talas om den 11 september Black-Op-attackerna i Förenta staterna som ägde rum under 2001. Men vad de inte visste är skuldberättigande för de involverade konspiratorerna och de exakta namnen
av förövarna av dessa attacker. Dessa attacker var ett kränkande krigsbrott som utfördes på amerikanska stränder av rogue intel agencies bundna till ISRAEL, men även nationer som SAUDI ARABIA. Och hittills är de en
absolut mörk fläck på amerikansk historia. För att landet ska gå vidare är det nu obligatoriskt att detta mörka kapitel öppnas igen. Alla de ansvariga som du noterar er hedrar måste ställas inför rätta.
Efter det är det dags att avslöja den djupt hyfsliga rollen som SAUDI ARABIA spelade i dessa attacker såväl som ISRAELI- intelligensens roll för att hjälpa SAUDI- agenterna att inflytande slänga dem.På så sätt kommer den att ligga nära en otvivelaktigt mörk period av USAs förgångna missgärningar.

Vi kan naturligtvis bevisa att Richard Richie, Peter Munk och Paul WOLFOWITZ alla
visste om det här förräderiets brott som gjorde John KERRY och BARACK OBAMA. De gjorde det inte
bara vet om det din hedersförmåga, de var aktiva agenter i deras verkställande. Mot bakgrund av detta beställer vi officiellt endast de hårdaste militära påföljderna mot alla inblandade. Som framlagt på rekord, håller vi med om att det här var en förräderi.

"BUSH'S ILLEGALT, OMFATTNINGSSTÖD AV AZERBAJAN I Azerbajdzjan finner man en stor grupp av deltagare som alla är kopplade till stödjande roller i Iran-Contra-skandalen och dess omslag. Dessa individer är:

 Adnan Khashoggi , vars azerbajdzjansbanker spelade en stor roll i bildandet av terroristläger och i öppningen av laboratorier för att utveckla kemiska och bakteriologiska vapen i Nagornyy Karabach.
 Richard Secord , en före detta amerikanska flygvapens generalsekreterare som har hjälpt till att rekrytera och utbilda aserbajdsjanska armén samt regionala hemliga tjänster;
 Richard Armitage , som fungerade som konsult till Halliburton och Unocal vid den tiden, och ordförande för handelskammaren i USA och Aserbajdsjan
 Farhad Azima , armarhandlare med iransk bakgrund, medlem av handelskammaren i USA och Azerbajdzjan, biträdde Richard Secord vid rekryteringen och utbildningen av mujahedins legosoldater, äger Azerbajdzjan Airlines och har ett tjugoårigt förhållande till familjen Bush.
 Khalid bin Mahfouz , ägare, med familjen bin Laden och medlemmar av Saudis kungafamilj i de saudiarabiska företagen Delta Oil och Nimir Oil. Båda är partner med Unocal i Azerbajdzjan.
 Dick Cheney , som VD för Halliburton, lobbyist för det operativa bolaget Azerbajdzjan, på handelskammaren i USA och Aserbajdsjan

David Kimche, israelisk Mossad agent som förde israeliska agenter till Azerbajdzjan på begäran av Secord och arbetade med Secord och de regionala hemliga tjänsteorganisationerna. Samspelet mellanBarrick och bank- och oljekartellerna kryssar på ett sätt som starkt föreslår pågående partnerskap snarare än slump. Det finns tre bevis som identifierar en koppling mellan förvaltningen / ägandet av Barrick, oljekartellen och den tyska bankkartellen. Denna rapport finner att de personer som är involverade i planering, verkställande och täckning av WTC-attacken är samma som de som är involverade i Barrick och dolda oljebranser i Centralasien. Houston kontorsbyggnad som inrymde både Enron och Halliburtons huvudkontor ägdes av Trizec Hahn . Som tidigare diskuterades var Trizec Hahn en sammanslagning av Peter Munks (Barrick Gold) och den kanadensiska Bronfman-familjen. VD: s båda företag, Kenneth Lay och Dick Cheney, är nära anhöriga till Bush-familjen, vars förhållande till grundaren av Barrick-Adnan Khashoggi - är omfattande och sträckt över minst två decennier.

1. Barrick är också direkt kopplat till UBS och den tyska bankkartellen genom att använda sitt dotterbolag guldraffinaderi : Argor-Heraeus SA Owership av detta raffinaderi överfördes från UBS till Commerzbank, som också var en del av den tyska bankkartellen 1999.

2. Barrick är nära kopplad till bankkartellen genom en av de rådgivande nämndernas längsta ledamöter - Karl Otto Pohl , tidigare president i den tyska centralbanken (Bundesbank) och chef för Internationella banken för förlikningar och IMF. På Barrick Board var också den tidigare kanadensiska Deutsche Bank verkställande direktören Tye W. Burt - den tidigare ordföranden i Deutsche Bank Canada och Deutsche Bank Alex Brown Securities Canada, och verkställande direktör och chef för Deutsche Banks Global Metals and Mining Group. Burt var involverad när den kanadensiska Deutsche Bank stödde Khashoggi i MJK Securities fraud. Burt lämnade banken strax efter det att bedrägeriet upptäcktes. Observera också att två av de första stora investerarna i Barrick - Khashoggi och Bronfman - använde samma personliga finansiell rådgivare: Mayo Shattuck frånDeutsche Bank Alex Brown . Mayo Shattuck var chefsassistenten till Buzzy Krongard när han arbetade på Deutsche Bank Alex Brown. Båda, genom sina verkställande roller hos Deutsche Bank, kunde Alex Brown vara bekant med Khashoggi / Marcos guldinlåning i den banken "

https://revengeoftheherd.com/2017/09/13/treason-who-terrorized-americans-and-the-world-on-911/


Count 1] Vi tar betalt PETER MUNK med att bryta brottet av 18 USC § 2381, den officiella brott mot förräderi. Han bröt det sex gånger, och för varje brott begår vi en straff. Brottet har ett omedelbart dödsstraff genom att skjuta truppen. Vi ber om ytterligare granskning. [Militären har alternativ: Död av tjänsteman
Firing squad, dödlig injektion eller liv i Guantanamo Bay.]

"En allmän översikt över det amerikanska kärnavfallsproblemet och en översyn av den amerikanska regeringens ansträngningar att lösa en del av problemet med ett kärnavfallsområde i Nevada och motstånd från Nevadans till den insatsen. von Hippel, Frank N. "Plutonium och Reprocessing of Spent Nuclear Fuel." Science, vol. 293, utgåva 5539, 28 september 2001, sid. 2 397-2 398. En diskussion om rapporten från maj 2001 från den nationella energipolitiska utvecklingsgruppen, medvice ordförande Dick Cheney som ordförande , med den slutsatsen att allvarliga ekonomiska och miljömässiga frågor kvarstår. Wald, Matthew L. "Demontering av kärnreaktorer". Scientific American, vol. 288, nr. 3 mars 2003, sid. 60-69. Nedläggningen av ett kärnkraftverk presenterar ett stort antal tekniska problem, miljöföroreningar är en som normalt inte betraktas i tillräcklig detalj.Waltar, Alan E. "Kärnteknikens många användningsområden." Science and Technology, vol. 20, nr.3, våren 2004, sid. 48-54. Direktören för kärnenergi vid Pacific Northwest National Laboratory granskar ett antal tillämpningar av kärnenergi inom områdena medicin, industri, jordbruk och forskning. Whipple, CG "Kan kärnavfall lagras säkert på Yucca Mountain?"


Bildresultat för RICHARD [DICK] CHENEY

Därefter laddar vi officiellt RICHARD [DICK] CHENEY för hans del spelat på nio elva.

Räkning 1] Vi tar betänkandet av gärningsmannen RICHARD CHENEY för att ha begått brottet av 18 USC § 2381 åtta gånger, i fråga om kapitalförräderiets brott. Hans engagemang i URANIUM ONE-prövningen publiceras nu offentligt med PETER MUNK .

Han kommer att ge upp sitt pass. Synd är en offentlig död genom att skjuta trupp eller liv i Guantanamo. [Genom militär ordning.]


Bildresultat för GEORGE W. BUSH

Nästa laddar vi officiellt GEORGE W. BUSH för hans del i nio elva.

Count 1] Vi tar ut GEORGE W. BUSH för att ha begått brott mot 18 USC § 2381 nio gånger. Detta gäller både hans finansiella affärer med PETER MUNK , samt hans affärer med BANDAR BIN SULTAN och hans närvaro vid Twin Towers där han blev tillsagd i full chock hur det skulle gå ner.

Förräderi har inget utgångsdatum. Han kommer att ge upp sitt pass. För domen är det två alternativ:
tjugo år i en hård super-max fängelse, eller utförande av skjutande trupp. Vi kommer lämna uppsägning till militärpersonal, som kan vända ett mynt om huruvida det ska vara fängelse eller skjutande trupp. [Genom militärt dekret.]



Bildresultat för EDGAR BRONFMAN SR.


Därefter laddar vi officiellt EDGAR BRONFMAN SR . för hans del i nio elva.

Count 1] Vi tar ut EDGAR BRONFMAN SR . att ha begått brott mot 18 USC § 2381 åtta separata tider, med avseende på hans offentliga affärer genom PETER MUNK, KEVIN SPACEY och SOROS-förvaltningsfonden vid BARRICK GOLD NORTH AMERICA. Vi debiterar också den EDGARBRONFMAN SR. orkestrerade attackerna med hjälp av GEORGE BUSH SR . och andra käranden.

Som sådan kommer han att ge upp sitt pass. Han ska utföras av skjutstamning och beslagtagas offentligt. [Militär utför order.]

"Houston kontorsbyggnad som rymde både Enron och Halliburton företags huvudkontor ägdes avTrizec Hahn . Som tidigare diskuterades var Trizec Hahn en sammanslagning av Peter Munks(Barrick Gold) och den kanadensiska Bronfman-familjen . VD: s båda företag, Kenneth Lay och Dick Cheney, är nära anhöriga till Bush-familjen , vars förhållande till grundaren av Barrick-Adnan Khashoggi - är omfattande och sträckt över minst två decennier. "


Bildresultat för george soros

Därefter debiterar vi officiellt GEORGE SOROS , för hans del är masterminden bakom attackerna.
.
Count 1] Vi uppmanar officiellt GEORGE SOROS att vara den stora masterminden bakom en av Amerikas värsta grymheter. Dina anmärkningar måste notera att han planerat, iscensatt och utfört varje del av omslaget som det gäller URANIUM ONE och de nio elva incidenten. Vi laddar han brutit mot 18 USC § 2381 femton gånger. Det var SOROS som satte upp nya handelsplattformar förGEORGE BUSH SR., EDGAR BRONFMAN SR . och Saudis att arbeta med PETER MUNK som finansierade kärnakvationen för dessa attacker. SOROS offentligt och stolt engagerade huvudförstånd på rekord, ett brott som bär det högsta som ger dödsstraff sanktioner.

Hans pass är nu beslagtaget. Vi beställer att GEORGE SOROS exekveras två gånger av skjutspelet innan en live-tv-publik.
[Militär kan bestämma de bästa metoderna så det är aldrig glömt.]

Bildresultat för GEORGE H.W. BUSKE

Därefter laddar vi officiellt GEORGE HW BUSH för sin del i orkestrerande nio elva.

Count 1] Vi tar ut GEORGE HW BUSH kränkt 18 USC § 2381 åtta gånger. Han spelade officiellt roll som orkester med EDGAR BRONFMAN SR . och BANDAR BIN SULTAN , utförande av handlingar som han visste var uppror. Han handlade öppet med PETER MUNK och BANDAR BIN SULTAN på många plattformar, vilket ledde till attackerna. Han orkestrerade den exakta tidpunkten för attackerna, genom att få alla ut ur WTC innan några explosioner började. Han planerade öppet uppställningen och placeringen av attackerna och slog hans okunniga son tillsammans för resan.

Mest betydande, med hjälp av BARRICK GOLD täckte han upp alla finansiella affärer för att möjliggöra nio elva.

Hans pass är nu beslagtaget. Vi beställer gärningsmannen GEORGE HW BUSH exekveras av avfyring
trupp under krigslagarna. [Militär kommer att undersöka varje alternativ.]

Bildresultat för BANDAR BIN SULTAN

Därefter laddar vi officiellt BANDAR BIN SULTAN för sin del i orkestrerande nio elva.

Count 1] Vi tar betalt BANDAR BIN SULTAN har brutit 18 USC § 2381 åtta separata tider med sin förräderi om nio elva. Han spelade en viktig roll med EDGAR BRONFMAN SR ., KEVIN SPACEY ochGEORGE HW BUSH när det gäller att täcka URANIUM ONE och SEC-branschen som leder till attackerna. Han planerade öppet uppställningen och placeringen av nio elva med hjälp av BARRICK GOLD som också gjorde det möjligt för honom att stjäla biljoner. Han skakade efter om hur hela SEC var i sin bakficka. Han säkrade handel med PETER MUNK som var en stor investerare i Sultan.

Vi beställer för gärningsmannen BANDAR BIN SULTAN att beslagtagas och verkställas av bränningsgrupp under krigskrig. Det här är sista gången det saudiska kortet spelar oss.
[Militär har till uppgift att utforska alternativen.]

Bildresultat för JOHN KERRY

Därefter debiterar vi officiellt JOHN KERRY med den del han spelade på nio elva.

Count 1] Vi tar betalt för att JOHN KERRY har brutit 1 8 USC § 2381 tio gånger precis som EDGAR BRONFMAN SR. KERRY hjälpte till att underlätta de olagliga affärer för BANDAR, BRONFMAN, BUSH och MUNK. Dessa affärer gjorde det möjligt för de nio elva black-op-attackerna att utföra utan problem. Liksom alla hans kolleger liberala konspiratorer var KERRY medveten om att han begick huvudförräderi.
Han var hotad att aldrig säga ett ord.

Därmed beställer vi en mening på upp till trettiofem år i Guantanamo Bay eller dödlig injektion. [Militär är beordrad enligt artikel 50 för att utreda straff.]


Bildresultat för PAUL WOLFOWITZ

Därefter debiterar vi officiellt PAUL WOLFOWITZ för hans del spelat i de nio elva attackerna.
Count 1] Vi debiterar officiellt PAUL WOLFOWITZ med att bryta 18 USC § 2381
nio gånger med hänsyn till de nio elva black-open. WOLFOWITZ var
presentera vid alla möten med CHENEY, JOHN BRENNAN och SOROS . han
visste exakt tid och datum för attackerna och ville ha dem.

Vi beställer sålunda sitt pass som beslagtagits. Straffen är fyrtio år i Guantanamo eller omedelbar död genom att skjuta trupp under krigslag. [Militär bestämmer.]


Bildresultat för RICHARD PERLE

Därefter laddar vi officiellt RICHARD PERLE för hans roll i de nio elva attackerna.

Count 1] Vi tar officiellt RICHARD PERLE med att bryta 18 USC § 2381 åtta gånger på rekord. Han mötte med BANDAR BIN SULTAN många gånger, men var inte omedveten om att de skulle begå förräderi.

Således griper vi nu hans pass. Straffet är femtio år i Guantanamo Bay. [Militär beslutar.]


Bildresultat för JOHN BRENNAN

Därefter debiterar vi john brennan för hans roll som spelas i de nio elva attackerna.

Count 1] Vi uppmanar officiellt John BRENNAN för att bryta 18 USC § 2381 för hans roll i de mest häftiga attackerna i femtio år, tillsammans med hans liberala samkvämare. BRENNAN hade en mindre roll
som ledare för strateginsessioner upp till nio elva.

Således laddar vi honom som ett tillbehör till kapitalmord. Hans pass
är nu beslagtagen. Straffet är trettiofem år i Guantanamo Bay.
[Militär kan bara välja utförande om det riktas.]

http://adnankhashoggi.blogspot.com/2011/01/khashoggi-suspected-of-financing-911.html

Bildresultat för ROBERT MUELLER

Nästa debiterar vi ROBERT MUELLER för hans roll som spelats i de nio elva attackerna.

Count 1] Vi har nu inget annat val än att debitera ROBERT MUELLER för att bryta 18 USC § 2381 i hans roll att täcka upp nio elva. Han hotades med döden om han någonsin avslöjade någonting.

Således griper vi nu hans pass. Straffen är sex år i ett super-max fängelse
och femton års försök att säkerställa MUELLER upprepar aldrig ett brott.
[Militär genom dekret kommer att utforska alternativ.]

Bildresultat för CONDOLEEZZA RICE


Därefter debiterar vi CONDALEEZA RICE för hennes mindre roll i de nio elva attackerna.
Count 1] Vi laddar officiellt CONDALEEZA RICE med att bryta 18 USC § 2381
en gång i fråga om hennes mindre roll när det gäller de nio elva black-op-attackerna på Amerika.Hennes pass kommer nu att beslagtagas. Vi hävdar att hon redan har betalat ett stort pris för engagemang.

Straffet kommer således att vara upp till tio år i ett super-max-fängelse med en femårs minimitrafik.
Detta följs av femton års obligatorisk trupp, eftersom vi är säkra på att den anklagade spelade en mycket liten del och inte kommer att upprepa brott.

Bildresultat för KEVIN SPACEY

Därefter debiterar vi KEVIN SPACEY för hans tillsynsroll i orkestrerande de nio elva attackerna.

Count 1] Vi ser inga problem med att ladda KEVIN SPACEY än en gång, den här gången för att bryta18 USC § 2381 som chefsjurist över mycket logistik om nio elva. SPACEY handlade en stor mängd aktier med PETER MUNK, och handelsplattformar ägda av SOROS . Titta på hans film The Common Suspects, det är också mycket tydligt att han kände att det skulle göra en perfekt jab för att få det att se ut som ISRAEL var ensam anstiftare av nio elva. Självklart vet vi nu annorlunda, eftersom HOUSE OF SAUD är utsatt för sina brott över hela världen.

Hans pass är nu beslagtaget. Straffet för en sådan allvarlig förräderi är upp till trettio år i Guantanamo
Bay, eller officiellt offentligt utförande av en full skjutande trupp. [Som i gudfader 3.]
(Militären kommer att undersöka vilket alternativ som fungerar bäst.)


Bildresultat för ZBIGNIEW BRZEZINSKI

Därefter debiterar vi ZBIGNIEW BRZEZINSKI för hans del i orkestrerande nio elva.
.
Räkna 1] Även om BRZEZINSKI är avliden, kränkte han 18 USC § 2381.
Vi debiterar nu BRZEZINSKI öppet plottat och kläckt de nio elva attackerna direkt bredvid DAVID ROCKEFELLER och GEORGE SOROS . Under många år arbetade han i hemlighet och plottade handelsplattformarna som skulle möjliggöra de värsta grymheterna på femtio år att äga rum.BRZEZINSKI vet vad han gjorde var fördrag av kapitalförräderi .

Således beställer vi militären att utföra BRZEZINSKI genom offentligt skjutande trupp med hjälp av en lämplig
stå in för denna förrädiska mastermind. [Militär är fri att skjuta upp en testdummy.]


Bildresultat för JOHN ASHCROFT

Därefter debiterar vi John Ashcroft för hans del att orkestrera de nio elva omslaget.

Count 1] Även om ASHCROFT är avliden , kränkte han 18 USC § 2381.
Vi debiterar nu JOHN ASHCROFT med huvudförräderi. Han stängde medvetet sex FBI och federala utredningar till nio elva medan de levde. Han gömde också det påstådda pengespåret för de nio elva samkvämarna.

Som sådan beställer vi straffet för offentligt hängande att antas. En offentlig inbyggnad för ASHCROFT kommer att skapas och hängas vid nacken tills den är död. [Militär är att utforska alternativ.]


Bildresultat för BARACK OBAMA

Nästa laddar vi BARACK OBAMA med högförräderi för hans roll för att möjliggöra de nio elva attackerna.

Count 1] Vi tar betalt för BARACK OBAMA öppet bröt 18 USC § 2381 nio separata tider.
Detta var i förhållande till hans och hans kolleger liberala konspiratorer som täckte några utredningar från att fortsätta mot förövarna, både före under och efter de första attackerna. I sin roll som senator har OBAMA faktiskt blacked ut filer och dolda relevanta dokument om PETER MUNKsom kan
har fört förövarna för rätta. Han hade också en hand i attackerna genom att möjliggöra EDGAR BRONFMAN SR: s brottsliga handlingar.

Vi uppbär därför OBAMA som ett tillbehör till kapitalmord och lägger honom in i Guantanamo Bay.
Straff för sådana handlingar är tio år i Guantanamo .
[Militär utforskar alternativ.]



Bildresultat för DAVID ROCKEFELLER

Därefter debiterar vi officiellt DAVID ROCKEFELLER med en mastermind på nio elva.

Räkning 1] Vi laddar härmed DAVID ROCKEFELLER med brott mot 18 USC § 2381 tolv gånger.ROCKEFELLER är avlidit , men ändå begått kapitalförräderi enligt lag. Som sådan kommer han att vara
döms till död för andra gången för hans roll i att hjälpa de illegala SEC-trakterna och svartvånade jobb som ledde fram till de nio elva attackerna efter att han hade bestämt platsen.

Straffen är offentlig död av bränningsgrupp. Militären är beordrad att hitta en lämplig in-stand och eld på dem.
[Militär kan till och med skjuta upp en testdummy för att skicka meddelande.]
.
Bildresultat för BRENT SCOWCROFT

Nästa laddar vi BRENT SNOWCROFT för den mindre delen han spelade i omslaget på de nio elva attackerna.

Count 1] Vi laddar härmed BRENT SNOWCROFT för hans överträdelse av 18 USC § 2381 två gånger för att finansiera de nio elva attackerna.
En gång direkt genom det amerikanska turkiska rådets officiella kanaler via TURKIET och en gång via BANDAR BIN SULTAN av SAUDI ARABIA . Han kände säkert att pengarna inte kunde spåras,
och att revisionsspåret namngav ISRAEL, eftersom den skyldige var ofelbar. Han trodde fel, eftersom ett pengar spår som leder till sultanen var mycket uppenbart och visat att det fanns två fientliga statliga aktörer involverade. Med hjälp av JOHN MCCAIN och EDGAR BRONFMAN SR . Försökte han förstöra bevis. Det är
ett ytterligare konspirationsbrott.

Straffet är upp till trettio år i Guantanamo Bay-fängelset efter behov.
[Militär kommer att utforska alternativ.]


Bildresultat för JOHN MCCAIN

Därefter debiterar vi JOHN MCCAIN för hans del i orkestrerande de nio elva attackerna.

Count 1] Vi uppmanar härmed JOHN MCCAIN för att bryta 18 USC § 2381 två gånger i respekt
till hans brottsliga handlingar med BANDAR BIN SULTAN och ISRAEL intelligens. MCCAINbegärde öppet fonder från den skingrade prinsen och tog mutor för att hjälpa till med upprättandet av den värsta terrorismen på femtio år. Han hjälpte också MADRASSAH och försökte uträtta ISRAEL genom att dölja SAUDI- regimens dubbla roll. MCCAIN beställde också många affärer medBRONFMAN SR ., HW BUSH och PETER MUNK dagen före de värsta terrorattackerna i den här nationens korta historia. Han kommer således att dömas för båda rollerna när det gäller URANIUM ONE- katastrofen.

Han debiteras en gång för att hjälpa transporten av URANIUM- isotoperna. För det andra är han skyldig för att tillhandahålla omslaget för URANIUM som samlas in och dras på basen av varje mål så att båda World Trade Centers skulle explodera. Han visste de våta lag som gick in i byggnaden, och hade en mycket bra uppfattning om deras förhållande till PRINCE BANDAR BIN SULTAN som donerade till sin kampanj. Straffet för inlösen av kapitalförräderi är döden.

Vi beställer en mening mot JOHN MCCAIN av antingen upp till tjugo år i Guantanamo Bay eller dödsbrott.
[Militära konsortier kommer att utforska vilket alternativ som är snabbast eller tjänar mest nytta.]



Bildresultat för JAMES BAKER

Slutligen laddar vi nästa gång JAMES BAKER för hans mindre roll i de nio elva attackerna.

Count 1] Vi tar ut JAMES BAKER med att bryta 18 USC § 2381 med avseende på hans täckning av både finansieringen och grunderna där det gäller nio elva. Advokat J AMES BAKER III var tidigare chef för HW BUSH och BRONFMAN i många år.
Han var starkt inblandad i operationslogistik.

Straffet är en mening om upp till tjugo år i Guantanamo Bay. [Militär kommer att utforska alternativ.]



Bildresultat för HILLARY RODHAM CLINTON

Slutligen laddar vi officiellt HILLARY RODHAM CLINTON för hennes roll i orkestrering av de nio elva konspirationen enligt order av finansminister GEORGE SOROS .

Count 1] Vi debiterar HILLARY CLINTON med att bryta 18 USC § 2381 på mer
än tio gånger när det gäller de nio elva attackerna. CLINTON satt in på flera möten mellanBRONFMAN och BUSH , där det handlar om att inrätta händelsen av massmord. Hon hade också personliga kunskaper om vad GEORGE SOROS planerade att göra och tog stora backar från
BANDAR BIN SULTAN .

Som hon redan är känd i andra brottmål, kommer straffet här att sänkas till en tioårsdom. Militär är beordrad att lägga till avgifterna en gång officiellt i förvaring .
[Militär kommer att utforska alternativ som inkluderar livet i Guantanamo Bay med övervakad frisättning.]


Bildresultat för URANIUM ONE

Det kan aldrig underdrivas mängden allvarliga nationella konsekvenser. Denna kriminella verksamhet med avseende på URANIUM ONE har haft nationella intressen. I det avseendet uppmanar vi GEORGE SOROS och hans många konspiratorer som lever eller avlidit på posten.Huvudförstånd är ett mycket allvarligt brott, särskilt när det gäller offentlig överföring och användning av uran på amerikansk mark samt vattenreserver. Det är också värre, när nämndaURANIUM används offentligt för
utförandet av en av de allvarligaste svarta upp attackerna mot amerikaner i nationens historia. Som sådan vi
Återigen för rekordet, kommer allvaret av dessa gravbrott kräva massiva överläggningar. Och en
mer konspirator i fråga ska fördömas i alla domstolsrum i posten tills den allra sista rättegången hålls.
Han är känd av initialerna SCD, som för alltid ska gå ner i infamy som en av om inte den mest ruttna soden någonsin lever. Hans offentliga verk är bara lika bra som de cigarrer han röker under den bysantinska solen. Som överenskommelse kommer hans namn eller några privata privata detaljer att förbli oupptäckta. Dessa är de lilla priser som alltid betalas för att säkerställa rättvisa rättvisa med tiden, mot någon av sadistens minions som olagligt minskade uran. För att undvika ytterligare inbördeskrig kommer vi att behålla alla andra förstahandskunskaper om deras verksamhet en frivillig hemlighet. Ändå låt det vara känt att Amerika idag uppstod och slog tillbaka. En nation kommer att lida av sina dårar, men kommer aldrig att överleva förräderi inifrån. Faktum är att folket vet att sanningen är där ute.



I Förenta staternas distriktsdomstol
FÖR NEVADAs nordliga distrikt
Robert Blair, Thomas Deegan, Jeremy Lowe, Peter Ostrowski, Don Bailey, Stephen Duane Curry: KRIMINAL
:
v.:: 99-9920
RICHARD CHENEY, JOHN BRENNAN, JOHN ASHCROFT, ROBERT MUELLER,
GEORGE W. BUSH, GEORGE HW BUSH, KEVIN SPACEY, BARACK OBAMA, JOHN MCCAIN, JAMES BAKER, EDGAR BRONFMAN SR., PAUL WOLFOWITZ, RICHARD PERLE, PETER MUNK, CONDALEEZA RICE, GEORGE SOROS, JOHN KERRY, BANDAR BIN SULTAN, DAVID ROCKEFELLER , BRENT SNOWCROFT, ZBIGNIEW BRZEZINSKI och HILLARY RODHAM CLINTON
(Cheney, Brennan et al med fördomar)

När det gäller konspiration att anta förräderi med ett offentligt Black-Op Attack i USA, att inkludera tvillingtornen stationerade i New York City den 11 september 2001 [9/11].

[att inkludera: Konspiration för att anta en förräderi om nio elva.]

[i enlighet med 18 USC § 2381, kapitalförräderiets brott.]

** De som är avlidna kommer att ha tillkännagivanden betjänat retroaktivt efter slakt mot alla deras egenskaper. OCH NU , på denna dag den 22 december 2017 under hösten säsong, hävdas härmed att de tilltalade belastas förräderi mot Förenta staterna för de nationella black-op-attackerna mot Amerika som inträffade den 11 september 2001. Alla påföljder mäts genom svårighetsgrad och lösa av listade brott.

Dessutom är det så beställt att en dom kommer att utfärdas
RICHARD CHENEY, JOHN BRENNAN, CONDALEEZA RICE, GEORGE HW BUSH, BARACK OBAMA, GEORGE W. BUSH, KEVIN SPACEY och HILLARY RODHAM CLINTON för att producera alla dokument relaterade till uran One och 11 september svartvåldattacker som visar sig vara relevanta. Alla material kommer att samlas in av lokala militser i enlighet med kapitel eller stat på alla namngivna sammansvärjare också
som alla offentligt kända accomplices under våldsvapen. Enligt vad som sägs i militärrättens regler i artikel 50 är denna order bindande för att utföra snabb service.

Det är så beställt att RICHARD CHENEY, GEORGE W. BUSH, BARACK OBAMA, KEVIN SPACEY, GEORGE HW BUSH, BANDAR BIN SULTAN, GEORGE SOROS, EDGAR BRONFMAN SR. och HILLARY CLINTON drabbas av brott för att bryta 18 USC § 2381 på rekord minst tio gånger. Detta som dina anmärkningar kommer att notera är den ursprungliga statliga lagen USC-kod med RICOavgifter som verkställs. De ska beslagtagas med rätt tid sedan placeras i celler tills provet.

För alla dessa häpnadsväckande förförståndsförbrytelser kommer de nationella privata juristerna att ha en fältdag
gör varje brott straff med sanktioner. Dessutom kommer de att bli skyldiga att vittna på rekord.

1) Det är vidare beställt att Svarande GEORGE W. BUSHs rörelse att väcka talan
eller kvittra; att bli förnekad .
2) Det åberopas vidare att Svarande RICHARD CHENEY har för avsikt att väcka talan eller
har stämningar kvittrat är likaså nekad.
3) Det är vidare beställt att Svarande GEORGE SOROSs rörelse att väcka talan för upptäckten.nekas.
4) Det är vidare beställt att Svarande ROBERT MUELLERs förslag att väcka talan eller kvittra;nekas.
5) Det är vidare beställt att Svarande EDGAR BRONFMAN SR: s rörelse att väcka talan eller kvittra;nekas.
6) Det åberopas vidare att BARACK OBAMA har för avsikt att väcka talan eller kvitta. nekas.
7) Det är vidare beställt att Svarande och anklagad part KEVIN SPACEYs rörelse att väcka talan
eller kvittra; nekas.
8) Det åberopas vidare att Svarande BANDAR BIN SULTAN har rätt att väcka talan eller kvittra.nekas.
9) Det är vidare beställt att Svarande GEORGE HW BUSH har rätt att väcka talan eller att kvitta.vara retroaktivt nekad.
10) Det är vidare beställt tha t Svarande PETER MUNKs rörelse att väcka talan eller kvitta; vara retroaktivt nekad.
11) Det är vidare beställt att Svarande HILLARY CLINTONs rörelse att väcka talan eller kvitta;nekas.
12) Det åtalas vidare att Svarande JAMES BAKER har för avsikt att väcka talan eller kvitta. nekas.
13) Det är vidare beställt att Svarande JOHN MCCAINs rörelse att väcka talan för upptäckt eller att kvitta. vara retroaktivt nekad.
14) Det är vidare beställt att Svarande JOHN KERRYs rörelse att väcka talan eller att upphäva domen.vara retroaktivt nekad.
15) Det åberopas vidare att Svarande BRENT SNOWCROFTs rörelse att väcka talan eller kvittra;nekas.
16) Det åberopas vidare att Svarande RICHARD PERLE har för avsikt att väcka talan eller att säga upp det. nekas.
17) Det åberopas vidare att Svarande PAUL WOLFOWITZs förslag att väcka talan om att kvittra.vara retroaktivt nekad .
18) Det förordnas vidare att Svarande JOHN BRENNANs rörelse att väcka talan för Discovery; vara retroaktivt nekad.
19) Det bekräftas vidare att enligt Marbury V. Madison: alla skyldigheter som krävs för varje svarande kommer att verkställas genom lag och vapen. Alla behöriga organ och styrande råd, National Sate Counsel, Private Attorney General betecknar eller auktoriserad milis kommer att verkställa orderna.

DET BESTÄLLAS vidare att:
Domstolens ändrade planeringsplan för december 2017 ändras på följande sätt:
(a) Samtliga upptäckter ska vara färdiga senast den 10 februari 2018 och alla förslag till invändning lämnad in senast två (2) veckor före det att upptäckten avslutats och (b) Alla övriga tidsfrister ska skjutas upp med nittio (90) dagar från utfärdandedatumet i denna Order.



DOMSTOLEN

FÖR NEVADAs nordliga distrikt
_____________________________

Comments

Popular posts from this blog

Curacao UTS : The following were discussed: 1. Existing (older) telecommunications systems are copper based, but all new development is done with fiber optics. 2. Fiber optics are run to the curb in existing developed areas and run all the way to the home in new developments. 3. Fiber optics are installed underground simultaneously with electric. 4. UTS􀁰 concession mandates that they bring service to the home.

Do you like Chinese products? Why?