MEMORANDUM ȘI ORDINARE PENTRU PROSECȚIA FORMALĂ PENTRU ATACUL BLACK-OP DE 11 SEPTEMBRIE 2001



ÎN CURTEA DE JUDEȚE A STATELOR UNITE
PENTRU NEVADA

Robert Blair, Thomas Deegan, Jeremy Lowe, Peter Ostrowski, Don Bailey, Stephen Duane Curry
(în capacitate privată numai prin aspect special)

: ACȚIUNEA PENALĂ PENTRU FULL
DAMATURI PUNITIVE:
v. GRUPUL JURII COMUNE CERUTE:
CU PRIVIRE LA SEPTEMBRIE
BLACK-OP ATTACK pe AMERICA
: 99-9920

RICHARD CHENEY, JOHN BRENNAN, JOHN ASHCROFT, ROBERT MUELLER,
GEORGE W. BUSH, GEORGE HW BUSH, KEVIN SPACEY, BARACK OBAMA, JOHN MCCAIN, JAMES BAKER, EDGAR BRONFMAN SR., PAUL WOLFOWITZ, RICHARD PERLE, PETER MUNK, CONDALEEZA RICE, GEORGE SOROS, JOHN KERRY, BANDAR BIN SULTAN, DAVID ROCKEFELLER , BRENT SNOWCROFT, ZBIGNIEW BRZEZINSKI și HILLARY RODHAM CLINTON
(Cheney, Brennan și toți, cu prejudecăți)

MEMORANDUM ȘI ORDINARE PENTRU PROSECȚIA FORMALĂ PENTRU ATACUL BLACK-OP DE 11 SEPTEMBRIE 2001

Hon. Jim Hardesty,
22 decembrie 2017

Afirmațiile alarmante legate de atacurile negre-op de 11 SEPTEMBRIE 2001 (9/11) sunt suficiente pentru a justifica încă o altă acuzație de suprimare referitoare la acele evenimente.

În contextul mai larg al acestei chestiuni, fiecare dintre părțile acuzate, inclusiv RICHARD CHENEY șiBRENT SNOWCROFT, se vor confrunta cu pedeapsa cu moartea.

Alții care au trecut deja, sunt de asemenea numiți pentru ca autoritățile militare să recunoască fiecare parte
au jucat în această atrocitate modernă. În consecință, infracțiunile vor fi direct împotriva luiRICHARD CHENEY, GEORGE W. BUSH și JOHN BRENNAN în capacitățile lor publice și private, mai degrabă decât doar publice pentru toate locurile.

A fost explorat și contextul mai larg pe care l-am avut în privința URANIUM ONE .

Onoarea ta, cu trădarea doar "folosirea forței", trebuie dovedită. După cum sa observat în mod corespunzător în ceea ce privește încălcarea 18 USC § 2381:
(A se vedea Statele Unite împotriva lui Castleman și alții, pp. 4-10 (b) (Curtea Supremă) "noțiunea de" forță comună "cuprinde chiar și aplicarea sa indirectă, făcând imposibilă provocarea unui prejudiciu corporal fără aplicarea forței În al doilea rând, aplicarea științifică sau intenționată a forței este o "utilizare" a forței. "Leocal v. Ashcroft, 543 US 1, distins." pag. 10-13 " https://supreme.justia.com/ cazuri / federal / ne / 572 / 12-1371 /

Onorurile tale trebuie reamintite din nou, când vine vorba de o crimă de trădare, trebuie doar să dovedim că există o cauză suficientă pentru a justifica suspiciunea. Cantitatea coplesitoare de fotografii, mărturia militară și video vor depăși cu ușurință acest prag fără întârziere în timp ce ne depunem la tribunal. Desigur, nu au făcut absolut nimic de a se folosi de responsabilitatea evidentă pentru crima de trădare și acele repercusiuni care schimbă viața.

Cu alte cuvinte, vă proclamăm onorurile inculpatului CHENEY, BUSH, BRENNAN și
acum CLINTON fiecare a încălcat 18 USC § 2381 mai mult de opt ori separat pe oficial
record. În plus, ei au încălcat legea federală de conspirație în zece cazuri.
Astfel, în primă instanță, îi percepem pe infractorii CHENEY, RICE, GEORGE W. BUSH ,
GEORGE HW BUSH, CLINTON, JOHN BRENNAN, GEORGE TENET, KEVIN SPACEY, PETER MUNK și GEORGE SOROS (et al), încălcând 18 USC § 2381, care este infracțiunea de trădare.

Ca atare, fiecare va primi un proces militar rapid și condamnat sub
Articolul 50 pentru actele de trădare în timpul războiului.
.
INTRODUCERE
America a auzit deja despre atacurile pe 11 septembrie Black-Op asupra Statelor Unite care au avut loc în 2001. Totuși, ceea ce ei nu știau este nivelul de culpabilitate al conspiratorilor implicați și numele exacte
a autorilor acestor atacuri. Aceste atacuri au fost o crimă de război săvârșită pe malurile americane de către agenții de informații necinstite legate de ISRAEL, dar și de națiuni precum SAUDI ARABIA. Și până în prezent, ele sunt una
pata absolut negru din istoria Americii. Pentru ca națiunea să avanseze, acum este obligatoriu ca acest capitol întunecat să fie redeschis. Toți cei responsabili în timp ce țineți seama de onorurile dumneavoastră; trebuie să fie adus în fața justiției.
După care este timpul să dezvălui rolul profund îngrozitor pe care a jucat-o SAUDI ARABIA în aceste atacuri, precum și rolul inteligenței ISRAELI în asistarea agenților de influență ai SAUDI pentru a le elimina. În acest fel, se va apropia de o perioadă neîndoielnic întunecată a crimelor anterioare ale Americii.

Putem să dovedim, desigur, că RICHARD CHENEY, PETER MUNK și PAUL WOLFOWITZ toți
știa despre această crimă de trădare ca și pe JOHN KERRY și pe BARACK OBAMA. Nu au făcut-o
doar stii despre onorurile tale, au fost agenti activi in ​​executia lor. În lumina acestui fapt, ordonăm oficial numai cele mai dure sancțiuni militare împotriva tuturor celor implicați. Așa cum am susținut, suntem de acord că acesta a fost un act de trădare.

"Sprijinul ilegal al lui BUSH, AZERBAJAN În Azerbaidjan, se găsește o mulțime de participanți, toate legate prin roluri de sprijin în Scandalul Iran-Contra și acoperirea sa. Acești indivizi sunt:

 Adnan Khashoggi , ale cărui bănci din Azerbaidjan au jucat un rol important în formarea taberelor teroriste și în deschiderea laboratoarelor pentru dezvoltarea armelor chimice și bacteriologice din Nagornyy Karabakh.
 Richard Secord , fost general general al Forțelor Aeriene ale SUA, care a contribuit la recrutarea și instruirea armatei azeră, precum și a serviciilor secrete regionale;
 Richard Armitage , în calitate de consultant al Halliburton și Unocal la acel moment, și președinte al Camerei de Comerț US-Azerbaidjan;
 Farhad Azima , comerciant de arme cu background iranian, membru al Camerei de Comerț US-Azerbaidjan, a asistat pe Richard Secord în recrutarea și instruirea mercenarilor mujahedin, deține Azerbaijan Airlines și are o relație de douăzeci de ani cu întreprinderea familiei Bush;
 Khalid bin Mahfouz , proprietar, cu familia bin Laden și membrii familiei regale saudite a companiilor saudite Delta Oil și Nimir Oil. Ambii sunt parteneri cu Unocal din Azerbaidjan.
 Dick Cheney , în calitate de CEO al Halliburton, lobby pentru Compania Internațională de Operare din Azerbaidjan, pe Camera de Comerț US-Azerbaidjan;

David Kimche, agentul israelian Mossad care a adus agenți israelieni în Azerbaidjan la cererea lui Secord și a lucrat cu Secord și organizațiile regionale de servicii secrete. Interacțiunea dintre Barrickși cartelul bancar și al petrolului se încrucișează într-un mod care sugerează cu tărie parteneriatul în curs de desfășurare, mai degrabă decât o coincidență. Există trei elemente de probă care identifică o legătură între managementul / proprietatea lui Barrick, cartelul petrolier și cartelul bancar german.Acest raport constată că persoanele implicate în planificarea, executarea și acoperirea atacului WTC sunt aceleași cu cele implicate în operațiunile petroliere Barrick și sub acoperire din Asia Centrală. Clădirea de birouri din Houston, care găzduia sediul central Enron și Halliburton, a fost deținută de Trizec Hahn . După cum sa discutat anterior, Trizec Hahn a fost o fuziune a lui Peter Munk(Barrick Gold) și a familiei canadiană Bronfman. Directorii executivi ai ambelor companii,Kenneth Lay și Dick Cheney, sunt asociați apropiați ai familiei Bush, a cărui relație cu fondatorul lui Barrick-Adnan Khashoggi - este vastă și întinsă pe parcursul a cel puțin două decenii.

1. Barrick este, de asemenea, legat direct de UBS și de cartelul bancar german, prin utilizarea rafinăriei sale de aur: Argor-Heraeus SA Oficiul acestei rafinării a fost transferat de la UBS către Commerzbank, parte din cartelul bancar din Germania în 1999.

2. Barrick este strâns legat de cartelul bancar prin unul dintre cei mai îndelungați membri ai consiliului consultativ - Karl Otto Pohl , fost președinte al băncii centrale germane (Bundesbank) și șef de ofițer al Băncii Internaționale a Reglementărilor și FMI. De asemenea, la Consiliul Barrick a fost fostul executiv canadian Deutsche Bank, Tye W. Burt , fostul președinte al Deutsche Bank Canada și Deutsche Bank, Alex Brown Securities Canada, și director general și șef al grupului Deutsche Bank Global Metal and Mining Group. Burt a fost implicat atunci când banca canadiană Deutsche Bank a sprijinit Khashoggi în frauda MJK Securities. Burt a părăsit banca la scurt timp după ce a fost descoperită frauda. Rețineți, de asemenea, doi dintre principalii investitori mari din Barrick - Khashoggi și Bronfman - au folosit același consilier financiar personal: Mayo Shattuck de laDeutsche Bank Alex Brown . Mayo Shattuck a fost asistentul principal al lui Buzzy Krongard când a lucrat la Deutsche Bank Alex Brown. Atât prin rolul lor executiv la Deutsche Bank, Alex Brown era în poziția de a cunoaște depozitele de aur Khashoggi / Marcos la acea bancă "

https://revengeoftheherd.com/2017/09/13/treason-who-terrorized-americans-and-the-world-on-911/


Contele 1] Îi percepem lui PETER MUNK încălcarea infracțiunii de 18 USC § 2381, infracțiunea oficială împotriva trădării. A rupt-o de șase ori și pentru fiecare infracțiune ordonă o pedeapsă. Infracțiunea are o pedeapsă cu moartea instantă de către echipa de ardere. Mai solicităm revizuirea. [Armata are opțiuni: Moartea de către oficial
Explozie, injectare letală sau viață în golful Guantanamo.]

"O prezentare generală a problemei SUA privind eliminarea deșeurilor nucleare și o analiză a eforturilor guvernului SUA de a rezolva o parte a problemei cu un depozit de deșeuri nucleare în Nevada și rezistența Nevadans la acest efort. von Hippel, Frank N. "Plutoniu și reprocesarea combustibilului nuclear uzat" Science, vol. 293, ediția 5539, 28 septembrie 2001, pp. 2.397-2398. O discuție privind raportul din mai 2001 al Grupului național de dezvoltare a politicii energetice, prezidată de vicepreședintele Dick Cheney , cu concluzia că problemele economice și de mediu trebuie rezolvate în continuare. Wald, Matthew L. "Dezmembrarea reactoarelor nucleare" Scientific American, vol. 288, nr. 3, martie 2003, pp. 60-69. Dezafectarea unei centrale nucleare prezintă o mare varietate de probleme tehnice, poluarea mediului fiind una care, în mod normal, nu este considerată suficient de detaliată. Waltar, Alan E. "Numeroase utilizări ale tehnologiei nucleare". Science and Technology, vol. 20, nr. 3, primăvara 2004, pp. 48-54. Directorul de Energie Nucleară de la Laboratorul Național de Nord-Vest al Pacificului examinează o serie de aplicații ale energiei nucleare în domeniile medicină, industrie, agricultură și cercetare. Whipple, CG "Deșeurile nucleare pot fi stocate în siguranță la Muntele Yucca?"


Rezultatul imaginii pentru RICHARD [DICK] CHENEY

În continuare, îl taxăm oficial pe RICHARD [DICK] CHENEY pentru rolul său jucat în nouă-unsprezece.

Contele 1] Îi obligăm pe infractorul RICHARD CHENEY să fi comis infracțiunea de 18 USC § 2381 de opt ori, în ceea ce privește infracțiunea de trădare de capital. Implicarea sa în URANIUM ONE ordeal este acum dezvăluită public cu PETER MUNK .

El își va preda pașaportul. Propoziția este moartea publică prin tragere la sorți sau prin viață în Guantanamo [Prin ordin militar.]


Rezultatul imaginii pentru GEORGE W. BUSH

Apoi, îi acuzăm oficial pe GEORGE W. BUSH pentru rolul său în nouă-unsprezece.

Contele 1] Îl obligăm pe GEORGE W. BUSH să fi comis infracțiunea de 18 USC § 2381 de nouă ori.Acest lucru este atât în ​​ceea ce privește tranzacțiile sale financiare cu PETER MUNK , cât și meseria cu BANDAR BIN SULTAN și prezența sa la Turnurile Gemene, unde i sa spus în șoc total cum ar merge în jos.

Trădarea nu are o dată de expirare. El își va preda pașaportul. Pentru condamnare există două opțiuni:
douăzeci de ani într-o închisoare super-max dură, sau execuție de către echipa de tragere. Vom lasa condamnarea la personalul militar, care poate schimba o moneda daca va fi o inchisoare sau o echipa de ardere. [Prin decret militar.]



Rezultatul imaginii pentru EDGAR BRONFMAN SR.


Apoi, taxăm oficial EDGAR BRONFMAN SR . pentru partea sa în nouă-unsprezece.

Contele 1] Îl percepem pe EDGAR BRONFMAN SR . să fi comis infracțiunea de 18 USC § 2381 opt ori separat, în ceea ce privește meseria sa publică prin intermediul PETER MUNK, KEVIN SPACEY și fondul de management SOROS la BARRICK GOLD NORTH AMERICA. De asemenea, percepemEDGAR BRONFMAN SR. a orchestrat atacurile cu ajutorul lui GEORGE BUSH SR . și alți reclamanți.

Ca atare, își va preda pașaportul. El urmează să fie executat de o echipă de ardere și confiscat public. [Militar execută ordine.]

"Clădirea de birouri din Houston, care găzduia atât sediul central Enron, cât și Halliburton, a fost deținută de Trizec Hahn . După cum sa discutat anterior, Trizec Hahn a fost o fuziune a lui Peter Munk (Barrick Gold) și a familiei canadiană Bronfman . CEO-urile ambelor companii, Kenneth Lay și Dick Cheney, sunt asociați apropiați ai familiei Bush , a cărui relație cu fondatorul lui Barrick-Adnan Khashoggi - este vastă și întinsă de-a lungul a cel puțin două decenii ".


Rezultatul imaginii pentru george soros

Apoi, în mod oficial, îi acuzăm pe GEORGE SOROS , căci partea sa este creierul din spatele atacurilor.
.
Contele 1] Îl acuzăm oficial pe GEORGE SOROS de a fi marele creștin în spatele uneia dintre cele mai grave atrocități ale Americii. Onorurile tale trebuie să rețină că el a planificat, a pus în scenă și a executat fiecare parte a ascunzătorului în ceea ce privește URANIUM ONE și cele nouă unsprezece incidente. Noi acuzăm că a încălcat 18 USC § 2381 cincisprezece ori. SOROS a stabilit noi platforme de tranzacționare pentru GEORGE BUSH SR., EDGAR BRONFMAN SR . și saudiți să lucreze cuPETER MUNK, care finanțează axa centrală a acestor atacuri. SOROS a comis în mod public și cu mândrie o trădare de capital, o infracțiune care poartă cele mai mari sancțiuni pentru pedeapsa cu moartea.

Pașaportul său este confiscat acum. Ordonăm ca GEORGE SOROS să fie executat de două ori de către echipa de tragere în fața unui public de televiziune live.
[Militarul poate decide cele mai bune metode astfel încât să nu fie uitat niciodată.]

Rezultatul imaginii pentru GEORGE H.W. TUFIȘ

Apoi, îi acuzăm oficial pe GEORGE HW BUSH pentru rolul său în orchestrarea nouă-unsprezece.

Numărătoarea 1] Îl percepem pe GEORGE HW BUSH încălcând 18 USC § 2381 de opt ori. A jucat oficial un rol de orchestrator cu EDGAR BRONFMAN SR . și BANDAR BIN SULTAN , care făceau acte pe care le știa că erau tulburări. A deschis deschis tranzacțiile cu PETER MUNK și BANDAR BIN SULTAN pe multe platforme, care au dus la ziua atacurilor. El a orchestrat momentul exact al atacurilor, prin scoaterea tuturor din WTC înainte de a începe explozia. El a planificat în mod deschis configurarea și localizarea atacurilor, atrăgându-i pe fiul său ignorant de-a lungul călătoriei.

Cel mai semnificativ, cu ajutorul lui BARRICK GOLD, a acoperit toate tranzacțiile financiare pentru a permite nouă-unsprezece.

Pașaportul său este confiscat acum. Ordonăm ca făptașul GEORGE HW BUSH să fie executat prin ardere
echipa sub legile războiului. [Militar va explora fiecare opțiune.]

Rezultatul imaginii pentru BANDAR BIN SULTAN

Apoi, taxăm oficial BANDAR BIN SULTAN pentru rolul său în orchestrarea a nouă unsprezece.

Contele 1] Îl percepem pe BANDAR BIN SULTAN a rupt 18 USC § 2381 opt ori separat cu actul său de trădare în ceea ce privește nouă unsprezece. El a jucat un rol critic cu EDGAR BRONFMAN SR .,KEVIN SPACEY și GEORGE HW BUSH în ceea ce privește acoperirea pentru URANIUM ONE și tranzacțiile SEC conducând la atacuri. El a planificat în mod deschis configurarea și locația a nouă unsprezece cu ajutorul lui BARRICK GOLD, care i-a permis, de asemenea, să fure trilioane. Sa brădat după ce tot SEC a fost în buzunarul din spate. El a asigurat tranzacții cu PETER MUNK care era un investitor greu în sultan.

Ordonăm ca infractorul BANDAR BIN SULTAN să fie confiscat și executat de către echipa de tragere în conformitate cu legile de război. Acesta va fi ultimul moment în care ne joacă cartela saudită.
[Militar îi revine sarcina de a explora opțiunile.]

Rezultatul imaginii pentru JOHN KERRY

În continuare, îl taxăm oficial pe JOHN KERRY cu rolul pe care la jucat în nouă unsprezece.

Contele 1] Se percepe că JOHN KERRY a încălcat 1 8 USC § 2381 de zece ori ca și EDGAR BRONFMAN SR. KERRY a ajutat la facilitarea tranzacțiilor ilegale pentru BANDAR, BRONFMAN, BUSH și MUNK. Aceste tranzacții au permis ca cele nouă unsprezece atacuri negru-op să se desfășoare fără efort, fără nici un efort. La fel ca toți conspiratorii colegi liberali, KERRY știa că el comite o trădare de capital.
El a fost amenințat că nu va spune niciodată un cuvânt.

În acest fel ordonăm o condamnare de până la treizeci și cinci de ani în Golful Guantanamo sau o injecție letală. [Militarul este ordonat în temeiul articolului 50 pentru a examina penalitățile.]


Rezultatul imaginii pentru PAUL WOLFOWITZ

În continuare, îl taxăm oficial pe PAUL WOLFOWITZ pentru rolul său jucat în cele nouă unsprezece atacuri.
Numărătoarea 1] Îl taxăm oficial pe PAUL WOLFOWITZ cu încălcarea 18 USC § 2381
de nouă ori în ceea ce privește cele nouă unsprezece negru-op. WOLFOWITZ a fost
prezent la toate întâlnirile cu CHENEY, JOHN BRENNAN și SOROS . El
a știut exact momentul și data atacurilor și le-a dorit.

Așadar, ordonăm să fie confiscat pașaportul. Pedeapsa este de patruzeci de ani în Guantanamo sau o moarte instantanee de către echipa de ardere în conformitate cu legile războiului. [Military decides.]


Rezultatul imaginii pentru RICHARD PERLE

Apoi, taxăm oficial RICHARD PERLE pentru rolul său jucat în cele nouă unsprezece atacuri.

Contele 1] Îl încredem oficial lui RICHARD PERLE, care a încălcat 18 USC § 2381 de opt ori. El sa întâlnit de mai multe ori cu BANDAR BIN SULTAN , dar nu știa că fiecare va comite trădare.

Astfel, acum ne confruntăm cu pașaportul său. Pedeapsa este de cincizeci de ani în Golful Guantanamo. [Military decides.]


Rezultatul imaginii pentru JOHN BRENNAN

Apoi îl taxăm pe JOHN BRENNAN pentru rolul jucat în cele nouă unsprezece atacuri.

Contele 1] Îl acuzăm oficial pe JOHN BRENNAN că a încălcat 18 USC § 2381 pentru rolul său în cele mai ciudate atacuri de cincizeci de ani, alături de co-conspiratorii lui liberali. BRENNAN a avut un rol minor
ca lider al sesiunilor de strategie care au condus până la nouă unsprezece.

Astfel îl percepem ca un accesoriu al crimelor de capital. Pașaportul lui
este confiscată acum. Pedeapsa este de treizeci și cinci de ani în Golful Guantanamo.
[Militarul poate alege execuția numai dacă este îndrumat.]

http://adnankhashoggi.blogspot.com/2011/01/khashoggi-suspected-of-financing-911.html

Rezultatul imaginii pentru ROBERT MUELLER

În continuare, îl acuzăm pe ROBERT MUELLER pentru rolul său jucat în cele nouă unsprezece atacuri.

Numarul 1] Acum nu avem de ales decat sa-l incarcam pe ROBERT MUELLER pentru ca a spart 18 USC § 2381 in rolul sau de a acoperi pana la unsprezece. El a fost amenințat cu moartea dacă a dezvăluit ceva.

Astfel, acum ne confruntăm cu pașaportul său. Pedeapsa este de șase ani într-o închisoare super-max
și o probă de cincisprezece ani pentru a se asigura că MUELLER nu repetă niciodată o ofensă.
[Militar prin decret va explora opțiunile.]

Rezultatul imaginii pentru orezul CONDOLEEZZA


Apoi o să-i percepem pe REDICE CONDALEEZA pentru rolul său minor jucat în cele nouă unsprezece atacuri.
Numărătoarea 1] Îl incumbăm oficial pe CONDALEEZA RICE cu ruperea 18 USC § 2381
o dată în ceea ce privește rolul său minor în ceea ce privește cele nouă unsprezece atacuri negru-op cu privire la America. Pașaportul ei va fi confiscat acum. Afirmăm că a plătit deja un preț greu pentru implicare.

Astfel, pedeapsa va fi de până la zece ani într-o închisoare super-max cu o sentință minimă de cinci ani.
Aceasta este urmată de cincisprezece ani de probă obligatorie, deoarece suntem siguri că acuzatul a jucat o mică parte și nu va repeta infracțiunile.

Rezultatul imaginii pentru KEVIN SPACEY

Apoi, îl percepem pe KEVIN SPACEY pentru rolul său de supraveghere în orchestrarea celor nouă unsprezece atacuri.

Contele 1] Nu vedem nici o problemă în ceea ce privește încadrarea KEVIN SPACEY încă o dată, de data asta pentru că a spart 18 USC § 2381 în calitate de supraveghetor-șef peste multă logistică de nouă unsprezece. SPACEY a tranzacționat o cantitate mare de acțiuni cu PETER MUNK și platforme de tranzacționare deținute de SOROS . Privind la filmul său Suspecții obișnuiți, este de asemenea foarte clar că a simțit că ar face o lovitură perfectă pentru a face să pară că ISRAEL a fost singurul instigator de nouă unsprezece. Desigur, acum știm altfel, deoarece CASA SAUDULUI este expusă pentru crimele sale la nivel mondial.

Pașaportul său este confiscat acum. Pedeapsa pentru o asemenea trădare serioasă este de până la treizeci de ani în Guantanamo
Bay, sau executarea publică oficială de către o echipă de ardere completă. [Ca și în Nașul 3.]
(Militarul va explora ce opțiune funcționează cel mai bine.)


Rezultatul imaginii pentru ZBIGNIEW BRZEZINSKI

Apoi îl percepem pe ZBIGNIEW BRZEZINSKI pentru rolul său în orchestrarea a nouă unsprezece.
.
Count 1] Chiar dacă BRZEZINSKI este decedat, el a încălcat 18 USC § 2381.
Acum îi acuzăm pe BRZEZINSKI să planifice în mod deschis și să înfrunte cele nouă unsprezece atacuri, alături de DAVID ROCKEFELLER și GEORGE SOROS . Timp de mulți ani a lucrat în secret, reprezentând platformele de tranzacționare care ar permite să se producă cele mai grave atrocități în cincizeci de ani. BRZEZINSKI știe ce a făcut a fost comiterea trădării capitalului.

Astfel, ordonăm armatei să execute BRZEZINSKI de către o echipă publică de ardere folosind un mijlocadecvat
stau în picioare pentru acest gânditor trecător. [Militarii sunt liberi să tragă un test-dummy.]


Rezultatul imaginii pentru JOHN ASHCROFT

Apoi îl taxăm pe JOHN ASHCROFT pentru rolul său în orchestrarea celor nouă unsprezece acoperiri.

Count 1] Chiar dacă ASHCROFT este decedat , el a încălcat 18 USC § 2381.
Acum îl încredințăm pe JOHN ASHCROFT cu o trădare de capital. A închis în mod deliberat șase investigații FBI și federale în nouă unsprezece ani în viață. De asemenea, el a ascuns presupusul traseu de bani pentru cei nouă și unsprezece co-conspiratori.

Ca atare, ordonăm pedeapsa suspendării publice să fie adoptată. Un stand public pentru ASHCROFT va fi creat și atârnat de gât până la moarte. [Militar este de a explora opțiunile.]


Rezultatul imaginii pentru BARACK OBAMA

Apoi îl percepem pe Barack Obama cu o trădare înaltă pentru rolul său în a da posibilitatea celor nouă unsprezece atacuri.

Contele 1] Îl percepem pe BARACK OBAMA deschis deschis 18 USC § 2381 nouă ori separat.
Aceasta a fost în privința lui și a colegilor săi conspiratori liberali care au acoperit orice investigație de a proceda împotriva făptașilor, atât înainte, cât și după atacurile inițiale. În rolul său de senator, OBAMA a întărit efectiv dosarele și a ascuns înregistrări relevante despre PETER MUNK care ar putea
au adus făptașii în fața justiției. El a avut, de asemenea, o mână în atac, permițând acțiunile criminale ale lui EDGAR BRONFMAN SR .

Prin urmare, îi încredem lui OBAMA ca un accesoriu al crimei de capital și îl plasăm în Golful Guantanamo.
Penalitatea pentru astfel de acțiuni este de zece ani în Guantanamo .
[Opțiuni militare explorează.]



Rezultatul imaginii pentru DAVID ROCKEFELLER

În continuare, îl taxăm oficial pe DAVID ROCKEFELLER, fiind un mastermind de nouă unsprezece.

Numărătoarea 1] Îi încredem pe DAVID ROCKEFELLER cu încălcarea a 18 USC § 2381 dedouăsprezece ori. ROCKEFELLER este decedat , dar a comis o trădare de capital în temeiul legii. Ca atare, el va fi
condamnat la moarte pentru a doua oară pentru rolul său în asistarea tranzacțiilor ilegale SEC și a activităților negru-op, care au condus la cele nouă-unsprezece atacuri după ce a decis locația.

Pedeapsa este moartea publică prin echipa de ardere. Militarului îi este ordonat să găsească un stand-in potrivit și să-i tragă în foc.
[Militarul poate chiar să tragă un test pentru a trimite un mesaj.]
.
Rezultatul imaginii pentru BRENT SCOWCROFT

Apoi, îi acuzăm pe BRENT SNOWCROFT pentru partea minoră pe care a jucat-o în acoperirea celor nouă unsprezece atacuri.

Numărătoarea 1] Îi încredem pe BRENT SNOWCROFT pentru încălcarea lui 18 USC § 2381 de două ori în ceea ce privește finanțarea celor nouă unsprezece atacuri.
Odată, direct prin canalele oficiale ale Consiliului turc american prin TURCIA și o dată prin BANDAR BIN SULTAN din Arabia Saudită . El a simțit fără îndoială că fondurile nu puteau fi urmărite,
și că pista de audit care numește ISRAEL ca fiind vinovat a fost infailibilă. El a crezut greșit, căci un traseu de bani care duce la sultan a fost foarte evident și a demonstrat că erau doi actori de stat ostili implicați. Cu ajutorul lui JOHN MCCAIN și EDGAR BRONFMAN SR ., El a încercat apoi să distrugă dovezi. Acesta este
o infracțiune suplimentară de conspirație.

Pedeapsa este de până la treizeci de ani în închisoarea din Guantanamo Bay, după cum este necesar.
[Militarul va explora opțiunile.]


Rezultatul imaginii pentru JOHN MCCAIN

În continuare, îl acuzăm pe JOHN MCCAIN pentru rolul său în orchestrarea celor nouă unsprezece atacuri.

Numărătoarea 1] Îi încredem pe John McCain că a încălcat 18 USC § 2381 de două ori în privința lui
la acțiunile sale criminale cu BANDAR BIN SULTAN și ISRAEL . MCCAIN a solicitat deschis fonduri din partea domnitorului dezgustat și a luat mită pentru a asista la organizarea celui mai grav terorism în cincizeci de ani. El a ajutat, de asemenea, MADRASSAH și a încercat să izoleze ISRAEL ascunzând rolul dubios al regimului SAUDI . De asemenea, MCCAIN a comandat numeroase meserii cuBRONFMAN SR , HW BUSH și PETER MUNK cu o zi înainte de cele mai grave atacuri teroriste din istoria acestei națiuni. El va fi astfel condamnat pentru ambele roluri, atunci când se referă la dezastrul URANIUM ONE .

Este incarcat o data pentru asistarea transportului izotopilor URANIUM . Și în al doilea rând, el este acuzat că a furnizat acoperirea URANIUM-ului care a fost colectată și trasă la baza fiecărei ținte, astfel încât ambele Centre Mondiale de Comerț ar exploda. Știa echipele ude care intrau în interiorul clădirilor și aveau o idee foarte bună despre relația lor cu PRINCE BANDAR BIN SULTAN, care și-a donat campania. Pedeapsa de a antrena traditia de capital este moartea.

Ordonăm o sentință împotriva lui John McCain de până la douăzeci de ani în Golful Guantanamo sau moarte de către echipa de tragere.
[Consorturile militare vor explora care opțiune este cea mai rapidă sau servește cele mai multe beneficii.]



Rezultatul imaginii pentru JAMES BAKER

În cele din urmă, vom acuza în continuare pe JAMES BAKER pentru rolul său minor în cele nouă unsprezece atacuri.

Numărătoarea 1] Îi percepem lui JAMES BAKER încălcând 18 USC § 2381 cu privire la acoperirea sa atât a operațiunilor de finanțare, cât și a operațiunilor de bază în care se referă la nouă unsprezece.Consilierul J AMES BAKER III a fost fostul consilier juridic pentru HW BUSH , precum și pentruBRONFMAN timp de mai mulți ani.
El a fost implicat foarte mult în logistica operațională.

Pedeapsa este o sentință de până la douăzeci de ani în Golful Guantanamo. [Militarul va explora opțiunile.]



Rezultatul imaginii pentru HILLARY RODHAM CLINTON

În cele din urmă, îi acuzăm în mod oficial pe HILLARY RODHAM CLINTON pentru rolul său în orchestrarea celor nouă unsprezece conspirații, în conformitate cu ordinul principalului finanțatorGEORGE SOROS .

Numărătoarea 1] Îl percepem lui HILLARY CLINTON să spargă mai mult 18 USC § 2381
decât de zece ori, când se referă la cele nouă unsprezece atacuri. CLINTON a participat la mai multe întâlniri dintre BRONFMAN și BUSH , unde se referă la instituirea incidentului de crimă în masă.Avea, de asemenea, cunoștințe personale despre ceea ce GEORGE SOROS intenționa să facă și a luat mizerii mari
BANDAR BIN SULTAN .

Așa cum este numită deja în alte sesizări penale, pedeapsa va fi redusă la o sentință de zece ani. Se ordonă militarului să adauge acuzațiile după ce a fost oficial în custodie .
[Militarul va explora opțiuni care includ viața în Golful Guantanamo cu eliberare supravegheată.]


Rezultatul imaginii pentru URANIUM ONE

Nu poate fi niciodată subevaluată cantitatea de consecințe naționale grave; această activitate criminală în ceea ce privește URANIUM ONE a avut loc în legătură cu interesele publice naționale. În acest sens, noi avertizăm acțiunile lui GEORGE SOROS și a numeroșilor lui conspiratori care trăiesc sau au decedat în evidență. Trădarea capitală este o ofensă foarte gravă, mai ales atunci când se referă la transmisia și utilizarea publică a URANIUM pe terenul american, precum și la rezervele de apă.Este, de asemenea, chiar mai rău, atunci când a spus URANIUM este folosit public pentru
executarea uneia dintre cele mai grave atacuri negru-op împotriva americanilor din istoria națiunii.Ca atare, noi
din nou, pentru a afla, gravitatea acestor crime grave va necesita deliberări masive. Și unul
mai mult conspirator în chestiune trebuie să fie denunțat în toate sălile de judecată înregistrate până la ultima încercare.
El este cunoscut prin inițialele SCD, care vor coborî pentru totdeauna în infamie ca pe una din cele mai putine putrene care ar trăi vreodată. Lucrările sale publice sunt doar la fel de lipicioase ca trabucurile pe care le fumează sub soarele bizantin. După cum sa convenit, numele său sau orice detalii privilegiate private vor rămâne nedivulgate. Acestea sunt prețurile mici care sunt plătite întotdeauna în interesul de a asigura o justiție corectă în timp util, împotriva oricărui slujitor al sadistului care a minat ilegal URANIUM. Pentru a evita viitoarele războaie civile, vom păstra orice alte cunoștințe de primă mână cu privire la operațiunile lor un secret voluntar. Totuși, să se știe că în această zi, America a apărut și a lovit înapoi. O națiune va suferi de nebuni, dar nu va supraviețui trădării din interior.Într-adevăr, oamenii știu că adevărul este acolo.



ÎN CURTEA DE JUDEȚE A STATELOR UNITE
PENTRU NEVADA
Robert Blair, Thomas Deegan, Jeremy Lowe, Peter Ostrowski, Don Bailey, Stephen Duane Curry: CRIMINAL
:
v.: 99-9920
RICHARD CHENEY, JOHN BRENNAN, JOHN ASHCROFT, ROBERT MUELLER,
GEORGE W. BUSH, GEORGE HW BUSH, KEVIN SPACEY, BARACK OBAMA, JOHN MCCAIN, JAMES BAKER, EDGAR BRONFMAN SR., PAUL WOLFOWITZ, RICHARD PERLE, PETER MUNK, CONDALEEZA RICE, GEORGE SOROS, JOHN KERRY, BANDAR BIN SULTAN, DAVID ROCKEFELLER , BRENT SNOWCROFT, ZBIGNIEW BRZEZINSKI și HILLARY RODHAM CLINTON
(Cheney, Brennan și toți, cu prejudecăți)

În ceea ce privește conspirația de a adopta trădarea cu un Black-Op Attack public asupra Statelor Unite, să includă turnurile gemene staționate în New York City pe 11 septembrie 2001 [9/11].

[să includă: conspirația de a adopta un act de trădare la nouă-unsprezece.]

[în conformitate cu 18 USC § 2381, crima de traditie de capital.]

** Cei care sunt decedați vor avea citații serviți retroactiv post mortem împotriva tuturor proprietăților lor. ȘI ACUM , în această zi a zilei de 22 decembrie 2017, în timpul sezonului de toamnă, se ordonă acuzaților să fie acuzați de trădare împotriva Statelor Unite pentru atacurile naționale neagră asupra Americii care au avut loc la data de 11 septembrie 2001. Toate sancțiunile sunt măsurate după severitatea și rezolvarea infracțiunilor enumerate.

În plus, este ordonat să se emită o citație
RICHARD CHENEY, JOHN BRENNAN, ORICE CONDALEEZA, GEORGE HW BUSH, BARACK OBAMA, GEORGE W. BUSH, KEVIN SPACEY și HILLARY RODHAM CLINTON, pentru a produce toate documentele legate de Uraniul Unu și atacurile negru op de 11 septembrie care se dovedesc relevante. Toate materialele vor fi colectate de miliție locală în conformitate cu capitolul sau statul cu privire la toți conspiratorii numiți
ca orice complici cunoscuți public sub forțele armelor. După cum se prevede în normele de drept militar de la articolul 50, această ordonanță este obligatorie pentru efectuarea serviciului rapid.

Este atât de ordonat că RICHARD CHENEY, GEORGE W. BUSH, BARACK OBAMA, KEVIN SPACEY, GEORGE HW BUSH, BANDAR BIN SULTAN, GEORGE SOROS, EDGAR BRONFMAN SR. și HILLARY CLINTON să fie lovit cu infracțiuni pentru încălcarea 18 USC § 2381 la înregistrare de cel puțin zece ori. Acest lucru, după cum vă notează onorurile, este codul original al legii de stat USC cu taxele RICO aplicate. Acestea trebuie să fie confiscate în timp util, apoi plasate în celule până la proces.

Pentru toate aceste crime uimitoare de trădare, generalii de avocați generali vor avea o zi de câmp
făcând fiecare bătaie de atac cu sancțiuni. În plus, vor fi obligați să depună mărturie în evidență.

1) Se ordonă, de asemenea, ca moțiunea reclamantului GEORGE W. BUSH să înregistreze citații
sau quash; a fi DENIED .
2) Se dispune, de asemenea, ca moțiunea reclamantului RICHARD CHENEY să înregistreze sau să înregistreze citații
au citate sesizările; este, de asemenea, DENIED.
3) Se ordonă, de asemenea, ca moțiunea reclamantului GEORGE SOROS să citeze înregistrări pentru descoperire; fi DENIED.
4) Se dispune, de asemenea, ca moțiunea reclamantului ROBERT MUELLER să înregistreze sau să renunțe la citație; fi DENIED.
5) Se dispune, de asemenea, ca moțiunea reclamantului EDGAR BRONFMAN SR să înregistreze sau să renunțe la citație; fi DENIED.
6) Se dispune, de asemenea, ca mișcarea BARACK OBAMA să înregistreze sau să renunțe la citație; fiDENIED.
7) Se dispune, de asemenea, ca mișcarea KEVIN SPACEY a inculpatului și a inculpatului să înregistreze înregistrări
sau quash; fi DENIED.
8) Se ordonă, de asemenea, ca moțiunea reclamantului BANDAR BIN SULTAN să înregistreze sau să înceteze cererea; fi DENIED.
9) Se dispune, de asemenea, ca moțiunea reclamantului GEORGE HW BUSH să înregistreze sau să renunțe la acuzații; să fie dat retroactiv DENIED.
10) În plus, se solicită mișcarea reclamantului PETER MUNK de a cita sau de a anula înregistrările;să fie dat retroactiv DENIED.
11) Se dispune, de asemenea, ca moțiunea reclamantului HILLARY CLINTON să înregistreze sau să quash; fi DENIED.
12) Se dispune, de asemenea, ca moțiunea reclamantului JAMES BAKER să înregistreze sau să anuleze cererea; fi DENIED.
13) Se ordonă, de asemenea, ca mișcarea reclamantului JOHN MCCAIN să citeze înregistrări pentru descoperire sau să înceteze; să fie dat retroactiv DENIED.
14) Se dispune, de asemenea, ca moțiunea reclamantului JOHN KERRY să înregistreze sau să anuleze citația; să fie dat retroactiv DENIED.
15) De asemenea, se dispune ca mișcarea Defendant BRENT SNOWCROFT să înregistreze sau sărenunțe la citație; fi DENIED.
16) Se dispune, de asemenea, ca moțiunea reclamantului RICHARD PERLE să înregistreze sau să anuleze cererea; fi DENIED.
17) Se dispune, de asemenea, ca moțiunea reclamantului PAUL WOLFOWITZ să înregistreze citații; să fie dat retroactiv DENIED .
18) De asemenea, acesta a dispus ca moțiunea reclamantului JOHN BRENNAN să înregistreze înregistrările pentru Discovery; să fie dat retroactiv DENIED.
19) Se ordonă, de asemenea, că, potrivit lui Marbury V. Madison: toate citațiile solicitate pentru fiecare inculpat vor fi executate prin forță de ordine și arme. Toate organele abilitate și consiliul de conducere, consilierul național al statului, procurorul general desemnat sau miliția autorizată vor executa ordinele.

ESTE NECESITATĂ că:
Ordonanța modificată privind planificarea din decembrie decembrie 2017 a Curții se modifică după cum urmează:
(a) Orice descoperire va fi finalizată până la data de 10 februarie 2018 sau înainte de aceasta, iar toate propunerile de dispoziții depuse nu mai târziu de două (2) săptămâni înainte de încheierea descoperirii; și (b) Toate celelalte termene limită vor fi amânate cu nouăzeci (90) de zile de la data emiterii în prezentul Ordin.



DE TRIBUNAL:

PENTRU NEVADA
_____________________________

Comments

Popular posts from this blog

Curacao UTS : The following were discussed: 1. Existing (older) telecommunications systems are copper based, but all new development is done with fiber optics. 2. Fiber optics are run to the curb in existing developed areas and run all the way to the home in new developments. 3. Fiber optics are installed underground simultaneously with electric. 4. UTS􀁰 concession mandates that they bring service to the home.

Do you like Chinese products? Why?