INTELLIGENCE US MARINE INTELLIGENCE INTEL, ZA SHRANJEVANJE o US Shutdown, in VOJAŠKA MARTIALNA ZAKONIJA se izvaja 11/27/17

INTELLIGENCE US MARINE INTELLIGENCE INTEL, ZA SHRANJEVANJE o US Shutdown, in VOJAŠKA MARTIALNA ZAKONIJA se izvaja 11/27/17


INTEL Update (Real News) preko e-pošte - "DIRECT MARINE CONTACT @ LANGLEY" 27.11.17


Ameriški marinci so v zadnjem vikendu napadli Centralno obveščevalno agencijo (CIA) v Langleyju v Virginiji in odstranili računalnike ... izterjali finančne transakcije pred terorističnimi napadov pred 11. septembrom ... zavarovalne listine ... veliko dokazov, ki nakazujejo znane političe poneverbe. izbirne vrvice ... identitete goljufije ... atentatske umore ... umore ... domači terorizem in pedofilijo.

Vsi ti dokumenti zdaj posedujejo ameriško morsko inteligenco.

Služba CIA je bila napadena ... FBI je bil nevtraliziran in izterjani so bili 35 tisoč milijard ameriških državnih blagajnih.

Bush in Clinton so zlorabili približno 100 bilijonov dolarjev.

Trump je ponovno odprl datoteke o atentatu JFK in za njim je zajel Daddy Bush.

Fotografije obdukcije JFK so bile ponarejene.

Napadi spolnega nadlegovanja vseh teh članov kongresa so "glavna pozornost medijev" za resnično dogajanje v ozadju. (US Marines reid CIA sedež in Trump nalaga vojaško vojno pravo)

William Colby (direktor Centralne obveščevalne službe) ... Vince Foster (namestnik svetnika za Belo hišo) in John F. Kennedy Jr. (sin) umorjeni predsednik John F. Kennedy) ... in drugi.

Trump je imel prav, da je oče senatorja Teda Cruza vpletel v Lee Harvey Oswalda.

Sen Cruz je kanadski državljan, ki je svoje rojstno listo izrekel, da postane ameriški senator in ga je treba aretirati zaradi goljufije identitete.

Kalifornija Rep. Adam Schiff (član razvrstitve v Stalnem izbirnem odboru za obveščevalne službe v Hiši) in župan Chicaga Rahm Emmanuel (nekdanji vodja bele hiše za Obama) sta povezana z Mossadom.

Tako Schiff kot Emmanuel sta pedofili.

Barack Obama (Barry Soetoro) se je rodil v Keniji, zato ga je treba aretirati zaradi goljufije identitete.

Trump je dobil datoteko vsakega novinarja ... Anderson Cooper (CNN / CBS) ... Chris Matthews (MSNBC) ... Wolf Blitzer (CNN) ... in še več, to je na plačilni listini CIA.

Zdaj imajo dokaze / dokaze, da je Hillary Clinton storila goljufije na volitvah ... izdajstvo ... uničevanje ... je trgovec z drogami ... storila množične umore in umorjene ljudi v državnem oddelku kot uboj za najemnino.

Oče Bush je med svojim osemletnim predsedovanjem trikrat poskusil atentati Reagana in sodeloval pri 25 atentatih proti drugim pomembnim političnim osebam. (veliko v kongresu in senatu)

On in Hillary sta poskušala umoriti predsednika Donalda Trumpa sedemkrat.

Tam je pokrov, ki vključuje Kalifornijsko Rep. Maxine Waters in Blue Moon Bank na Tajskem.

Nedavni napad na senata Randa Paula je bil poskušen umor, ker Paul pozna preveč in ga ni mogoče nadzorovati v globokem položaju. (Rene Boucher je bil očiščen)

Novinar iz večje mreže se je lotil prekiniti zgodbo (na kateri sedi do danes), da je vlada stopila v stik z sirotišnicami po državi in ​​plačala te sirote za prevoz sirot v Washington DC, tako da je Dick Cheney ... Daddy Bush .. .Barney Frank in drugi pedofili so lahko izbrali otroke, s katerimi so želeli seksati.

Potem so te otroke vzeli na zabave.

Na teh straneh so bile prisotne kurbe.

Člani kongresa so bili drogirani in fotografi so posneli politiki in te sirote na spolno ogrožujočih položajih. (za namene izsiljevanja)

Tabor FEMA se uporablja za zaprtje kabale, ki se jih zaidejo za prizore.

"Doctors and Big Pharma" bodo aretirani do 21. decembra.

Zadnja podzemna baza se trenutno uničuje. (številna nedavna poročila o eksplozijah so slišali in se počutili pod zemljo)

Banke se zaprejo, ker se ukinjajo številni stari denarni sistemi.

Dobesedno ni prostora za skrivnost, da skriva vse, kar ukradejo.

Večina narodov na planetu je proti njim.

Za dosego tega cilja je trajalo 38 let in pomoč Galaktike.

Ugotovljeno je bilo 70.000 pedofilnih elit po svetu.

Mestne grobnice so odkrili z ostanki otrok, ki se uporabljajo v satanskih obredih.

Vir: Glasbene novice


http://arrestwarrantsatanicritual.blogspot.com/
fotografija
Ronald Wederfoort
    

Comments

Popular posts from this blog

Curacao UTS : The following were discussed: 1. Existing (older) telecommunications systems are copper based, but all new development is done with fiber optics. 2. Fiber optics are run to the curb in existing developed areas and run all the way to the home in new developments. 3. Fiber optics are installed underground simultaneously with electric. 4. UTS􀁰 concession mandates that they bring service to the home.

Do you like Chinese products? Why?