US MARINE INTELLIGENCE INTEL YHDISTETÄÄN US SHUTDOWNISTA JA SOTILAALLA MARTIAL LAW toteutetaan 27.11.17

US MARINE INTELLIGENCE INTEL YHDISTETÄÄN US SHUTDOWNISTA JA SOTILAALLA MARTIAL LAW toteutetaan 27.11.17


INTEL Update (Real News) sähköpostilla - "DIRECT MARINE CONTACT @ LANGLEY" 27.11.17


Yhdysvaltain merijalkaväki hyökkäsi viime viikonloppuna Langleyyn, Virginiaan viime kesänä sijaitsevan CLE: n (Central Intelligence Agency, CIA) ja irrottaa tietokoneita ... talteen ennen 9/11 terroristihyökkäystä ... rahoitusasiakirjat ... vakuutusasiakirjat ... paljon todisteita, jotka koskevat hyvin tunnettuja poliitikkoja kavalluksesta. ..valintavarustaminen ... identiteettivero ... salamurhaajankohdat ... murhat ... kotimaan terrorismi ja pedofilia.

Kaikki nämä asiakirjat ovat nyt hallussa Yhdysvaltain Marine Intelligence.

CIA: n päämaja on raivattu ... FBI: n toiminta on neutraloitu ja 35 triljoonaa dollaria Yhdysvaltojen valtiovarainministeriön kavalletuista varoista on saatu takaisin.

Bushin ja Clintonin on kavannut noin 100 triljoonaa dollaria.

Trump avasi uudelleen JFK: n salamurutietokannat ja Daddy Bush oli sen takana.

JFK-ruumiinavaus valokuvista on väärennetty.

Kaikkien näiden kongressin jäsenten sukupuolisen häirinnän lähtö on "valtavirran mediahäiriö" siitä, mitä todella tapahtuu kulissien takana. (Yhdysvaltain merijalkaväen raati CIA: n päämaja ja Trump sotilasloukkaus)

Hillary Clinton on tilannut Ron Brownin (kauppaministeriön) murhia ... William Colby (Central Intelligence -järjestön johtaja) ... Vince Foster (apulaisvaltion lakimiesavustaja) ja John F. Kennedy Jr. (poika murhattu presidentti John F. Kennedy) ... ja muut.

Trump oli oikeassa, että senaattori Ted Cruzin isä oli mukana Lee Harvey Oswaldilla.

Sen. Cruz on kanadalainen kansalainen, joka laittoi syntymätodistuksestaan ​​Yhdysvaltain senaattoriin, ja hänet pitäisi pidättää identiteettiveroista.

Kalifornian edustaja Adam Schiff (Saksan pysyvän vaalitarkkailutoimikunnan jäsenet) ja Chicagon kaupunginjohtaja Rahm Emmanuel (entinen Valkoisen talon komentaja Obama) ovat yhteydessä Mossadiin.

Sekä Schiff että Emmanuel ovat pedofiileja.

Barack Obama (Barry Soetoro) on syntynyt Keniassa ja hänen pitäisi olla pidätetty henkilöllisyyden petoksesta.

Trump on saanut jokaisen toimittajan tiedoston ... Anderson Cooper (CNN / CBS) ... Chris Matthews (MSNBC) ... Wolf Blitzer (CNN) ... ja enemmän se on CIA: n palkkalistoilla.

Heillä on nyt näyttöä siitä, että Hillary Clinton on tehnyt vaalipetoksia ... petos ... loukkaus ... on huumekauppias ... on tehnyt suurlähetystöjä ja murhattuja ihmisiä valtion osastolla tapaturmavakuutusjärjestelmänä.

Daddy Bush yritti tappaa Reaganin kolmesti kahdeksan vuoden puheenjohtajakaudellaan, ja hän on osallistunut 25 ihmisoikeusloukkaukseen muiden merkittävien poliittisten henkilöiden kanssa. (monet kongressissa ja senaatissa)

Hän ja Hillary ovat yrittäneet tappaa presidentti Donald Trumpin seitsemän kertaa.

On peitetty jopa California Rep. Maxine Waters ja Thaimaan Blue Moon Bank.

Äskettäinen hyökkäys Sen Rand Paulille yritti murhata, koska Paul tietää liikaa, eikä syväjärjes- telyä voi ohjata. (Rene Boucher leikattiin)

Suuri verkoston toimittaja aikoi murtaa tarinan (jota hän istuu tähän päivään asti), että hallitus otti yhteyttä orpokotiin ympäri maata ja maksoi nämä orpokodit kuljettamaan orpoja Washington DC: hen, joten Dick Cheney ... Daddy Bush .. .Barney Frank ja muut pedofiilit voisivat poimia ne lapset, joiden kanssa he halusivat harrastaa seksiä.

Sitten he ottivat nämä lapset juhliin.

Hookerit olivat läsnä näissä juhlissa.

Kongressin jäseniä huumattiin ja otettiin valokuvia poliitikoilta ja näiltä orvoilta seksuaalisesti vaarantuneissa tehtävissä. (kiristystä varten)

FEMA-leirejä käytetään vangitsemaan kaapinaa, kun heitä pidätetään taistelujen takana.

"Lääkärit ja Big Pharma" pidätetään 21. joulukuuta mennessä.

Viimeinen maanalaisista pohjista tuhotaan. (monet viimeaikaiset raportit räjähdyksistä kuulluista ja tuntui maan alla)

Pankit sulkeutuvat, kun monet vanhoista rahajärjestelmistä lopetetaan.

Kirjaimellisesti ei ole sijaa, että kaappa piilottaisi mitään, jota he varastavat.

Useimmat maan päällä olevat maat ovat heitä vastaan.

Se on saavuttanut 38 vuotta ja Galaktisten apu tämän tavoitteen saavuttamiseksi.

70 000 pedofiili-eliittiä maailmassa on tunnistettu.

Massiiviset hautapaikat on löydetty tuhoisien rituaalien lapsilla.

Lähde: Rumor Mill News


http://arrestwarrantsatanicritual.blogspot.com/
kuva
Ronald Wederfoort
    


Comments

Popular posts from this blog

Curacao UTS : The following were discussed: 1. Existing (older) telecommunications systems are copper based, but all new development is done with fiber optics. 2. Fiber optics are run to the curb in existing developed areas and run all the way to the home in new developments. 3. Fiber optics are installed underground simultaneously with electric. 4. UTS􀁰 concession mandates that they bring service to the home.

Do you like Chinese products? Why?