ΗΠΑ MARINE INTELLIGENCE INTEL να μοιραστούν για τις Ηνωμένες Πολιτείες και να εφαρμοσθεί το ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ 11/27/17

ΗΠΑ MARINE INTELLIGENCE INTEL να μοιραστούν για τις Ηνωμένες Πολιτείες και να εφαρμοσθεί το ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ 11/27/17


Ενημέρωση INTEL (Real News) μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου - "DIRECT MARINE CONTACT @ LANGLEY" 11/27/17


Αμερικανοί ναυτικοί επέσπασαν την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών (CIA) στο Langley, Βιρτζίνια το περασμένο Σαββατοκύριακο και αφαιρούν υπολογιστές ... ανακτήθηκαν οικονομικές συναλλαγές τρομοκρατικής επίθεσης πριν από την 11η Σεπτεμβρίου ... ασφαλιστικά έγγραφα ... πολλά αποδεικτικά στοιχεία που περιλάμβαναν γνωστούς πολιτικούς υπεξαίρεσης. ... εξορμήσεις επιλογής ... απάτη ταυτότητας ... δολοφονίες ... δολοφονίες ... εγχώρια τρομοκρατία και παιδεραστία.

Όλα αυτά τα έγγραφα βρίσκονται τώρα στην κατοχή της αμερικανικής θαλάσσιας νοημοσύνης.

Η έδρα της CIA έχει επιδρομή ... το FBI έχει εξουδετερωθεί και έχουν ανακτηθεί 35 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ.

Περίπου 100 τρισεκατομμύρια δολάρια έχουν καταστρατηγηθεί από τους Μπους και Κλίντον.

Το Trump άνοιξε εκ νέου τα αρχεία δολοφονίας JFK και ο μπαμπάς Μπους ήταν πίσω του.

Οι φωτογραφίες αυτοψίας JFK ήταν πλαστές.

Οι εκλογές σεξουαλικής παρενόχλησης όλων αυτών των μελών του Κογκρέσου είναι μια «αποσύνθεση μέσων μαζικής ενημέρωσης» για αυτό που πραγματικά συμβαίνει πίσω από τα παρασκήνια. (Η επιδρομή των ναυτικών των ΗΠΑ στις έδρες της CIA και το Trump επιβάλλει στρατιωτικό στρατιωτικό νόμο)

Η Χίλαρι Κλίντον έχει παραγγείλει τις δολοφονίες του Ρον Μπράουν (Γραμματέας Εμπορίου) του William Brown (διευθυντής της Κεντρικής Νοημοσύνης) ... Ο Vince Foster (Αναπληρωτής Σύμβουλος του Λευκού Οίκου) και ο John F. Kennedy Jr. του δολοφονηθέντος Προέδρου John F. Kennedy) ... και άλλων.

Ο Trump είχε δίκιο που ο πατέρας του Sen. Ted Cruz είχε εμπλακεί με τον Lee Harvey Oswald.

Ο γερουσιαστής Κρουζ είναι καναδός πολίτης που παραποιήθηκε το πιστοποιητικό γέννησής του για να γίνει Γερουσιαστής των ΗΠΑ και πρέπει να συλληφθεί για απάτη ταυτότητας.

Ο Καλιφόρνιας Αντιπρόεδρος Adam Schiff, (Μέλος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Μόνιμης Επιλογής για τη Νοημοσύνη) και ο δήμαρχος του Σικάγου Ραμ Εμμανουέλ (πρώην Αρχηγός του Λευκού Οίκου για τον Ομπάμα) συνδέονται με το Μοσάντ.

Τόσο ο Schiff όσο και ο Εμμανουήλ είναι παιδεραστές.

Ο Μπαράκ Ομπάμα (Barry Soetoro) γεννήθηκε στην Κένυα και πρέπει να συλληφθεί για απάτη ταυτότητας.

Το Trump έχει το αρχείο κάθε δημοσιογράφου ... Anderson Cooper (CNN / CBS) ... Ο Chris Matthews (MSNBC) ... ο Wolf Blitzer (CNN) ... και πολλά άλλα που βρίσκονται στη μισθοδοσία της CIA.

Τώρα έχουν αποδείξεις / αποδεικτικά στοιχεία ότι η Χίλαρι Κλίντον έχει διαπράξει εκλογική απάτη ... προδοσία ... καταιγισμός ... είναι αντιπρόσωπος ναρκωτικών ... έχει διαπράξει μαζικές δολοφονίες και δολοφονήθηκε στο υπουργείο Εξωτερικών ως πρόγραμμα σκοτώνοντας για μίσθωση.

Ο μπαμπάς Μπους προσπάθησε να δολοφονήσει τον Ρήγκαν τρεις φορές κατά τη διάρκεια της οκταετούς προεδρίας του και έχει συμμετάσχει σε 25 δολοφονίες εναντίον άλλων σημαντικών πολιτικών προσωπικοτήτων. (πολλοί στο Κογκρέσο και τη Γερουσία)

Αυτός και η Χίλαρι προσπάθησαν να δολοφονήσουν τον Πρόεδρο Donald Trump επτά φορές.

Υπάρχει μια κάλυψη επάνω Καλιφόρνια Rep Maxine Waters και η Blue Moon Bank στην Ταϊλάνδη.

Η πρόσφατη επίθεση εναντίον του γερουσιαστή Ραντ Παύλου επιχειρήθηκε να δολοφονήσει, επειδή ο Παύλος ξέρει πάρα πολύ και δεν μπορεί να ελεγχθεί από το βάθος. (Ο Rene Boucher ήταν πελεκημένος)

Ένας δημοσιογράφος από ένα μεγάλο δίκτυο θα σπάσει μια ιστορία (την οποία κάθεται μέχρι σήμερα) ότι η κυβέρνηση επικοινώνησε με τα ορφανοτροφεία σε όλη τη χώρα και πλήρωσε αυτά τα ορφανοτροφεία για να μεταφέρει ορφανά στην Ουάσιγκτον, έτσι ώστε ο Dick Cheney ... Daddy Bush .. . Ο Μπάρνεϊ Φρανκ και άλλοι παιδεραστές θα μπορούσαν να επιλέξουν τα παιδιά με τα οποία ήθελαν να κάνουν σεξ.

Στη συνέχεια πήραν αυτά τα παιδιά σε πάρτι.

Στο ίδιο πάρκο υπήρχαν κιγκλιδώματα.

Τα μέλη του Κογκρέσου ήταν ναρκωτικά και ελήφθησαν φωτογραφίες πολιτικών και αυτών των ορφανών σε σεξουαλικά συμβιβαστικές θέσεις. (για σκοπούς εκβιασμού)

Οι κατασκηνώσεις FEMA χρησιμοποιούνται για να φυλακίσουν το κάμπαλ, καθώς συλλαμβάνονται πίσω από τα παρασκήνια.

Οι «γιατροί και το μεγάλο φαρμακείο» θα συλληφθούν έως τις 21 Δεκεμβρίου.

Οι τελευταίες από τις υπόγειες βάσεις καταστρέφονται προς το παρόν. (πολλές πρόσφατες αναφορές εκρήξεων που ακούστηκαν και αισθανθήκαμε υπόγεια)

Οι τράπεζες κλείνουν καθώς πολλά από τα παλιά νομισματικά συστήματα τερματίζονται.

Δεν υπάρχει κυριολεκτικά κανένας χώρος για να κρύψουν τα κάμπια οτιδήποτε κλέβουν.

Τα περισσότερα έθνη στον πλανήτη είναι εναντίον τους.

Χρειάστηκαν 38 χρόνια και η βοήθεια των Γαλαξιακών για την επίτευξη αυτού του στόχου.

Έχουν εντοπιστεί 70.000 ελίτ παιδεραστίας παγκοσμίως.

Έχουν ανακαλυφθεί μαζικοί τόποι με τα ερείπια των παιδιών που χρησιμοποιούνται στα σατανικά τελετουργικά.

Πηγή: News Rumor Mill


http://arrestwarrantsatanicritual.blogspot.com/
φωτογραφία
Ronald Wederfoort
    


Comments

Popular posts from this blog

Curacao UTS : The following were discussed: 1. Existing (older) telecommunications systems are copper based, but all new development is done with fiber optics. 2. Fiber optics are run to the curb in existing developed areas and run all the way to the home in new developments. 3. Fiber optics are installed underground simultaneously with electric. 4. UTS􀁰 concession mandates that they bring service to the home.

Increasing Number Of Countries Banning & Dismantling Rothschild Central Banks