US MARINE INTELLIGENCE INTEL bude sdíleno o americkém SHUTDOWN a vojenské bojové právo je implementováno 11/27/17

US MARINE INTELLIGENCE INTEL bude sdíleno o americkém SHUTDOWN a vojenské bojové právo je implementováno 11/27/17


Aktualizace INTEL (Real News) prostřednictvím e-mailu - "DIRECT MARINE CONTACT @ LANGLEY" 11/27/17


US Marines napadlo CIA v Langley, Virginie minulý víkend a odstranilo počítače ... získalo finančních transakcí před teroristickým útokem před 11. září ... pojistné doklady ... hodně důkazů o známých politikách zpronevěry. ... volební manipulace ... identifikační podvod ... atentátníky ... vraždy ... domácí terorismus a pedofilie.

Všechny tyto dokumenty jsou nyní v držení americké námořní inteligence.

Ústředí CIA bylo propuštěno ... FBI byla neutralizována a 35 miliard dolarů amerického ministerstva financí bylo získáno zpět.

Přibližně 100 bilionů dolarů bylo Bushovi a Clintonovi zpronevěřeno.

Trump otevřel spisy JFK a Daddy Bush za ním.

Fotopapíry JFK byly padělané.

Sexuální obtěžování všemi těmito členy Kongresu je "hlavním proužkem médií", co se ve skutečnosti děje v zákulisí. (US námořní pěchota Ústředí CIA a Trump ukládá vojenský stanný zákon)

Hillary Clinton nařídila vraždy Ronem Brownem (obchodním tajemníkem) ... Williama Colbyho (ředitelka Centrálního zpravodajství) ... Vince Foster (zástupkyně White House Counsel) a Johna F. Kennedyho Jr. (syna vražedného prezidenta Johna F. Kennedyho) ... a dalších.

Trump měl pravdu, že otec senátora Teda Cruze byl zapleten s Lee Harvey Oswaldovou.

Sen. Cruz je kanadský občan, který si své rodné listy předstíral, že se stane americkým senátorem a měl by být zatčen za podvod s identitou.

Kalifornský náměstek Adam Schiff, který je členem Stálé volební komise pro zpravodajskou službu, a starosta Chicaga Rahm Emmanuel (bývalý náčelník štábu Bílého domu pro Obamy) jsou spojeni s Mossadem.

Schiff a Emmanuel jsou pedofilové.

Barack Obama (Barry Soetoro) se narodil v Keni a měl by být zatčen za podvod s identitou.

Trump má archiv každého novináře ... Anderson Cooper (CNN / CBS) ... Chris Matthews (MSNBC) ... Wolf Blitzer (CNN) ... a další, co je na mistrovství CIA.

Nyní mají důkazy o tom, že Hillary Clintonová se dopustila volebního podvodu ... zrada ... zuřivost ... je obchodník s drogami ... spáchal masové vraždy a zavraždil lidi ve státním ministerstvu jako schéma zabití za pronájem.

Táta Bush se pokusil třikrát zavraždit Reagana během osmiletého předsednictví a zapojil se do 25 atentátních parcel proti jiným významným politickým osobnostem. (mnoho v Kongresu a Senátu)

On a Hillary se pokoušeli zavraždit prezidenta Donalda Trumpa sedmkrát.

Tam je zastřešení zahrnující Kalifornie Rep Maxine vody a Blue Moon Bank v Thajsku.

Nedávný útok na senátora Randa Paula byl pokusem o vraždu, protože Pavel ví příliš mnoho a nemůže být kontrolován hlubokým stavem. (Rene Boucher byl odštěpený)

Reportér z hlavní sítě se chystá rozbít příběh (který on sedí k tomuto dni), že vláda kontaktovala sirotčince po celé zemi a zaplatila tyto sirotčince pro přepravu sirotků do Washingtonu DC, takže Dick Cheney ... Daddy Bush .. Barney Frank a další pedofilové by mohli vybírat děti, se kterými chtěli sex.

Pak vzali ty děti na párty.

Na těchto stranách byli přítomni hookery.

Členové kongresu byli poddáni drogy a byly pořízeny fotografie politiků a sirotků v sexuálně kompromitujících pozicích. (za účelem vydírání)

FEMA tábory jsou používány k uvěznění kabaly, když se zatknou za zákulisí.

Lékaři a Big Pharma budou zatčeni do 21. prosince.

Poslední podzemní základny jsou v současné době zničeny. (mnoho nedávných zpráv o výbuchů vyslechlo a cítilo se v podzemí)

Banky se uzavírají, neboť mnoho starých měnových systémů je ukončeno.

Tam je doslova žádné místo pro kabal skrýt něco, co ukradnou.

Většina národů na planetě je proti nim.

Trvalo 38 let a pomoci galaktic k dosažení tohoto cíle.

Bylo identifikováno 70 000 pedofilních elit po celém světě.

Hromadné hroby byly objeveny se zbytky dětí používané v satanských rituálech.

Zdroj: News Rumor Mill


http://arrestwarrantsatanicritual.blogspot.com/
fotografie
Ronald Wederfoort
    


Comments

Popular posts from this blog

Curacao UTS : The following were discussed: 1. Existing (older) telecommunications systems are copper based, but all new development is done with fiber optics. 2. Fiber optics are run to the curb in existing developed areas and run all the way to the home in new developments. 3. Fiber optics are installed underground simultaneously with electric. 4. UTS􀁰 concession mandates that they bring service to the home.

Do you like Chinese products? Why?