LA INTEL·LIGÈNCIA MARINA DELS EUA INTEL es comparteix sobre ELS ESTATS ESTATUTS I LA DRET MARTIAL MILITÀRIA es posa en pràctica 27/11/17

LA INTEL·LIGÈNCIA MARINA DELS EUA INTEL es comparteix sobre ELS ESTATS ESTATUTS I LA DRET MARTIAL MILITÀRIA es posa en pràctica 27/11/17


Actualització de INTEL (Notícies reals) a través del correu electrònic - "CONTACTE MARINU DIRECTE" a LANGLEY "27/11/17


Els marines nord-americans van atacar l'Agència Central d'Intel·ligència (CIA) a Langley, Virginia el cap de setmana passat i van eliminar ordinadors ... van recuperar els atacs terroristes a l'11 de setembre contra les transaccions financeres ... documents d'assegurances ... molta evidència que implicava polítics ben coneguts de malversació. ... aparell electoral ... frau d'identitat ... trames d'assassinat ... assassinats ... terrorisme intern i pedofília.

Tots aquests documents estan en possessió de la intel·ligència marina dels EUA.

Seu de la CIA ha estat assaltat ... l'FBI ha estat neutralitzat i s'han recuperat 35.000 milions de dòlars dels fons del Tresor nord-americà.

Aproximadament $ 100 bilions han estat malversats per Bush i Clinton.

Trump va reobrir els fitxers d'assassinat de JFK i Daddy Bush estava darrere d'ell.

Les fotografies d'autòpsia de JFK van ser falsificades.

Les sortides d'assetjament sexual de tots aquests membres del Congrés és una "distracció dels mitjans de comunicació mainstream" per allò que realment s'està produint darrere de les escenes.(La Marina Central dels Estats Units incursiona en la Seu de la CIA i Trump imposa lleis marcials militars)

Hillary Clinton ha ordenat els assassinats (a través d'escamots d'assassinats domèstics) de Ron Brown (Secretari de Comerç) ... William Colby (Director de la Intel·ligència Central) ... Vince Foster (Diputat Adjunt de la Casa Blanca) i John F. Kennedy Jr. (fill del president assassinat John F. Kennedy) ... i altres.

Trump tenia raó que el pare de Sen. Ted Cruz estava implicat amb Lee Harvey Oswald.

Sen. Cruz és un ciutadà canadenc que va falsificar el seu certificat de naixement per convertir-se en Senador dels Estats Units i ha de ser arrestat per frau d'identitat.

El representant de Califòrnia, Adam Schiff, (membre del rànquing de la Comissió Permanent de Selecció de la Cambra) i l'alcalde de Chicago, Rahm Emmanuel (ex Cap d'Estat Major de la Casa Blanca per a Obama) estan connectats amb el Mossad.

Tant Schiff com Emmanuel són pedòfils.

Barack Obama (Barry Soetoro) va néixer a Kenya i hauria de ser arrestat per frau d'identitat.

Trump té el fitxer de cada periodista ... Anderson Cooper (CNN / CBS) ... Chris Matthews (MSNBC) ... Wolf Blitzer (CNN) ... i més en la nòmina de la CIA.

Ara compten amb prova / demostració que Hillary Clinton ha comès frau electoral ... traïció ... la sedició ... és un narcotraficant ... ha comès assassinats en massa i assassinats al Departament d'Estat com un pla de matar per llogar.

Daddy Bush va intentar assassinar Reagan tres vegades durant la seva presidència de vuit anys i ha estat involucrat amb 25 trams d'assassinat contra altres figures polítiques importants. (molts al Congrés i al Senat)

Ell i Hillary han intentat assassinar al president Donald Trump set vegades.

Hi ha una cobertura que involucra al representant de Califòrnia Maxine Waters i al Blue Moon Bank de Tailàndia.

El recent atemptat contra el senador Rand Paul es va intentar un assassinat perquè Paul sap massa i no pot ser controlat pel profund estat. (Rene Boucher va ser escanyat)

Un reporter d'una xarxa important anava a trencar una història (que està assegut fins avui) que el govern contactés orfenats a tot el país i va pagar aquests orfenats per transportar orfes a Washington DC, així que Dick Cheney ... Daddy Bush ... .Barney Frank i altres pedòfils van poder triar els nens amb els quals volien tenir relacions sexuals.

Després van portar aquests fills a festes.

Hookers van estar presents en aquestes festes.

Els membres del Congrés van ser drogats i es van prendre fotografies dels polítics i d'aquests orfes en llocs de compromís sexual. (per motius de xantatge)

Els camps de FEMA s'estan utilitzant per encarcerar la camarilla quan se'ls arresten darrere de les escenes.

"Els metges i els grans pharma" seran detinguts abans del 21 de desembre.

L'última de les bases subterrànies es destrueix actualment. (molts informes recents d'explosions van sentir i es van sentir subterranis)

Els bancs s'estan tancant quan molts dels sistemes monetaris antics s'estan acabant.

No hi ha literalment cap lloc per a que la camarilla oculti res que roben.

La majoria de les nacions del planeta estan en contra d'ells.

Ha trigat 38 anys i l'ajuda de les galàctiques per assolir aquest objectiu.

S'han identificat 70.000 elits pedòfiles a tot el món.

S'han descobert llocs de terres de masses amb restes de nens utilitzats en rituals satànics.

Font: Notícies de Rumor Mill


http://arrestwarrantsatanicritual.blogspot.com/
foto
Ronald Wederfoort
    

Comments

Popular posts from this blog

Curacao UTS : The following were discussed: 1. Existing (older) telecommunications systems are copper based, but all new development is done with fiber optics. 2. Fiber optics are run to the curb in existing developed areas and run all the way to the home in new developments. 3. Fiber optics are installed underground simultaneously with electric. 4. UTS􀁰 concession mandates that they bring service to the home.

Do you like Chinese products? Why?