ROMANA: MESAJUL ILIADULUI DIVIN, de Walter Russell 26 februarie 2018



Mesajul divinului Iliada, de WALTER RUSSEL

"Eu sunt Lumina; Eu doar AM. 
- Ce sunt eu? Tu ești Lumina. Tu ești Unul cu Mine. 
"Omul mă poate cunoaște dorindu-mă să Mă cunoască. 
"Să Mă cunoști este să fiu Eu. Numai Lumina Mea poate să știe omul Pe mine. 
"Omul este Lumină când el știe că este Lumină. 
"Omul este Eu când el știe că este Pe mine. 
"Toți oamenii vor veni la Mine în timp util, dar a lor este agonia de așteptare".

"Cine sunt?" 
"Ce sunt eu?" 
"De ce sunt?" 
"Unde sunt legat?" 

"Care este relația mea cu universul, cu omul și cu Dumnezeu?" 

"Ce este Adevărul? Cum să știu Adevărul? 

"De unde vine puterea mea? Care este sursa puterii mele? " 
"Cum să găsesc Balance? În relațiile mele cu semenii mei, cum trebuie să știu acel echilibru în schimbul nostru care ne va îmbogăți pe el și pe mine? " 
"Nenumărate sunt învățăturile religioase și multe sunt poruncile pentru bunătate, dar bunătatea este încă acoperită din ochii mei ca o ceață groasă care ascunde Lumina Tău, care caută în zadar. Mă împiedic în întunericul ei. Dezechilibrat cădesc. 
"O, Tu, nevăzută, lacrima din ochii mei voalul orbit care ascunde calea spre Lumina ta, ca să-mi găsesc drumul spre Tine".

"Eu sunt Cel Întreg, TOATE. 
"Glorifică-Mă, Cel pe care sunt Eu, căci Eu sunt TOTAL și nu este altul. "Eu, cel fără sex, sunt Unitatea. 
"Eu sunt Tu, căci Tu ești Mine; tu ești Întregul. 
"Glorificați-vă pe Sinele vostru că, făcând astfel să Mă proslăciți pe Mine. 
"Eu, Cel Întreg, știu mintea că există să gândesc.
Toată gândirea este Lumina științei mele, dar gândirea Mea nu este Eu. 
"Eu sunt Creatorul, creând cu gândul Meu. 
"Din Lumina Mea a cunoașterii sunt cele două lumini ale gândirii mele, născute ca perechi sexuale de opoziții pentru repetare, ca perechi sexuale de opuse. 
"Să gândești este să creezi. Creez cu Lumina. Nimic nu este ceea ce nu este Lumina. 
"Cred că idee. Lumina a înregistrat ideea mea în cele două lumini sexuale ale gândirii Mele, iar forma se naște în imaginea gândirii Mele. 
"Forma nu are existență, nici nu are imaginația Mea. Acestea nu există, pentru că ele nu sunt Eu. Eu singur exist;Eu, TOATE. 
"Îmi creez corpul imaginat cu respirația Universului meu pulsatoriu al Meu. "Universul meu este imaginea Mea;dar chipul Meu nu sunt Eu. 
"Toate sunt imaginea mea, dar ele nu sunt eu, chiar dacă sunt în ele și ele sunt în Mine".

"Tot ceea ce este, este de orice altceva este. Toate lucrurile se unesc indisolubil. "

"Spune aceste lucruri în cuvinte de cunoaștere a omului, căci, adevărat zic:" Sunt în toate lucrurile, fără toate lucrurile și implicat în toate lucrurile, căci sunt peste tot. 
"Toate lucrurile sunt omniprezente, pentru că toate lucrurile se extind din mintea Mea și eu sunt omniprezent. 
"Toate lucrurile omniprezente sunt omniscient, căci sunt în ele și sunt omniprezent. Când conștiința omului îi va spune despre prezența Mea în interiorul și în afara lui, atunci va cunoaște toate lucrurile, căci știu toate lucrurile și eu sunt el. 
"Toate lucrurile de gândire manifestă toată puterea atunci când conștiința în ele a recunoscut omnipotența lor.Până atunci, lucrurile nu sunt decît lucrurile, care nu mă manifestă, fiind doar niște plăci goale pe care să-mi scriu gândurile mărețe pentru ochii orbi. 
"Pentru că sunt omnipotent. Eu dau toată puterea celui care cere, dar nimeni nu poate cere de la Mine, care nu este conștient de Mine. Vedeți-vă că omul știe bine acest lucru, și că tu însuți vei manifesta acel principiu al puterii în faptele lor. 
"Pentru că eu spun tuturor formelor imaginare ale imaginării Mei, acea putere stă în ele pentru a manifesta Lumina echilibrată care le-a centrat, făcând Lumina Unică să apară ca două lumini neechilibrate care se intersectează secvențial dar în mod egal. 
"(...) și din nou spun că toate lucrurile pe care omul le simt sunt doar valuri de lumină duală care înregistrează gândirea mea electrică în formele imaginare ale imaginării mele. 
"Și, de asemenea, spun că formele imaginare ale imaginației mele nu au Ființă, căci numai eu sunt Ființa".

"Numai omul din toate lucrurile mele creatoare a început să audă șoapta mea. De la începutul ei, Vocea Mea încă mică a șoptit în el că sunt El și Mine; dar chiar acum bărbatul barbar pe noua ta lume nouă ascultă cu desăvârșire și face idoli pe care el îi prețuiește înaintea Mea, căci el este încă nou. El este încă în fermentarea băuturii sale timpurii. 
"Pentru că eu spun că toate lucrurile care curg din viața Mea au viața Mea care curge prin ele, până la cel mai mic dintre acestea; dar, spun eu, chiar dacă Lumina Mea a vieții nemuritoare a trecut prin acele simboluri muritoare ale gândirii mele, nu le-a atins în trecerea ei. 
"Când vor cunoaște Lumina Mea în ei, atunci ei vor fi Eu și eu ei".

"Cine ar interpreta ritmul Meu în artă, trebuie să-și urmeze calea în extaz, nepedepsit de abateri, ca să mă vadă numai pe mine și să audă nimic decât pe Mine. 
"Spune-le oamenilor aceste cuvinte: 
"Eu sunt sursa de inspirație. Celui ce caută inspirație prin Mine, zic: "Învățați să umbliți puternic în Lumină, căci în întuneric nu puteți găsi calea Mea spre Mine. Calea către Mine este Lumină și prin ea poți vedea calea Ta către Mine. 
"Eu sunt sufletul artei. Celui al cărui suflet ar atinge sufletul Meu și va simți bătăile inimii ritmului său puternic, spun: În măsura în care te cunoști ca Lumină, Mă vei cunoaște ca Lumină. 
"Eu sunt Frumusete. În Frumusețe omul trebuie să se nască unul nou. Prin frumusețe omul trebuie să devină extatic Om. 
"Celui care-i va adăuga extazul la cunoștința lui, spun: Căutați-mă în adevăr; căci numai în ritmul adevărului veți găsi extaz. 
"Adevăr, spun, creațiile omului Extatic sunt creațiile Mele, căci ele sunt lucruri echilibrate și sunt echilibrat. 
"Celor care ar crea dezechilibru spun: Un adevăr nu există în casa mea. Eu singur am echilibru; și ochii celor care văd prin Mine sunt imuni față de orice altceva decât echilibru. 
"Pentru că eu sunt Balance. Și Eu sunt Energia și eu sunt odihna. Eu sunt Lumina Iubirii și Adevărului. La această fundație am pus piatra de temelie a universului meu. "

"Toate cunoștințele există. Toate cunoștințele vin la om în sezonul său. Mesagerii cosmici dau periodic omului o asemenea cunoaștere a cosmosului pe care îl poate înțelege omul, dar ceea ce poate să suporte este asemănător cu un înfloritor din oceanul puternic, pentru că omul începe să înțeleagă. 
"Când omul cunoaște Lumina, el nu va cunoaște limite, dar omul trebuie să cunoască Lumina pentru el însuși și nimeni nu poate fi cine poate face cuvintele lui, pentru că Lumina cunoaște Lumina și nu trebuie să fie cuvinte".

"Eu sunt LUMINĂ, dar Lumina care este Eu nu este lumina simțită a universului simțit al creației Mele. 
"Eu, Creatorul, gândiți-vă. Cred că în două lumini care se întind de la Lumina Unică a Mea, totuși cele două lumini nu sunt Mine, nici Mie nu Mă gândesc. 
"Adevăr, spun, dau de la Mine și-l iau; căci eu sunt Imaginerul care construiește forme de imagine pentru a se rupe pentru a construi din nou. 
"Mă gândesc la minte, gândindu-mă mereu la imaginea schimbătoare a eului meu nemodificat. 
"Imaginea mea se schimbă odată cu schimbarea celor două lumini ale gândirii mele, prin Eu, Sinele Meu, nu schimbăm. 
"Toate lucrurile se schimbă și ele se schimbă, dar ele nu sunt Mine".

"Sensul omului văzând cu ochii lui îl leagă de iluzia gândirii mele duale, pentru că eu construiesc iluzia cu gândirea mea duală pentru a-mi vedea simțul. 
"Sense-seeing leagă omul de forme și lucruri, în timp ce cunoașterea minții deschide ușile de glorie pentru firele opuse ale Luminii cu care eu împletesc toată ideea minții în forme de lucruri în mișcare. 
"Mind-a vedea ratele decente până la cele mai îndepărtate zone din universul Meu din Me și vede toate formele ca Unu. 
"Cu ochii lui văzători omul vede Lumina ca materie energizată, dar nu simte că energia materiei este Lumina gândirii mele împărțite. Cu ochii deschiși ai omului, el cunoaște Lumina Mea, Sursa, și știe că El este legat în Mine ca Unu și Eu în El. 
"Iată, în Mine, Dumnezeul vostru al Iubirii, Cel care este inseparabil".


"Iată în Mine Lumina Unică, din care apare două lumini ca perechi de contrarieri ritmice între ele. Acestea sunt mesagerii Mei ușori. Ei sunt lucrătorii Mei care îmi construiesc formele Măsurate și le dau înapoi Mie lipsită de formă.

"(...) ei sunt bătăile inimii pulsatoare ale Trupului Meu, Factorii de cicluri de veghe pentru totdeauna de imaginația Mea în forme de lucruri.

"Cele două sunt jumătăți egale de câte unul. Ei nu pot deveni una. Ei intervin pentru totdeauna pentru a simula o unitate echilibrată pe care nu o găsesc niciodată pentru că ei nu pot fi decât două.

"Din Mine se extinde o lumină pentru a da formă imaginilor Mele și a le da impulsuri pentru a simula viața veșnică în ele care sunt în Mine. Cealaltă lumină a dizolvat acea formă și mi-a dat înapoi un înviat pentru înviere în odihna Mea pentru a repeta imaginația Mea.

"Spuneți, deci, că viața este veșnică în om prin eternitățile învierii lui în Mine. Și spune și tu că învierea Lui este propria lui, căci este ONU cu Mine.

"(...) astfel este universul meu de lumină duală, imaginat, născut, dizolvat și renăscut; concentrat, decent și reconcentrat; integrate, dezintegrate și reintegrate pentru totdeauna și pentru totdeauna în universul meu imaginat de timp și spațiu imaginar.

"Și, iată, fiecare dintre perechile Mele de expresii opuse ale Meu se renaște prin Mine ca și celălalt. Din nou spun, nu este nimic altceva decât o renaștere în Mine. Nu există moarte.

"(...) du-te și spune-i oamenilor că atât viața, cât și moartea nu sunt decît oglinzi ale unii altora care s-au făcut reciproc în veșnicie, trecându-se unul pe celălalt, până la punctul lor de sprijin, în cunoașterea mea, din care amândoi au apărut într- formele imaginare ale gândirii mele ".

"Căci eu spun că omul care simte, dar lutul pământului în el este legat de pământ ca o imagine de lut a pământului său. 
"Imaginile de Crăciun ale imaginarului Meu care nu Mă cunosc în ele sunt doar locuitori ai întunericului pământului. Pentru a simți omul, ușile Împărăției Mele sunt împiedicate de întuneric până când Lumina Mea din El este cunoscută de El ca și Mine. 
"Până atunci el nu se mișcă decât să-și manifeste Mie în el în timp ce nu mai simțea nimic decât mutarea lutului din el; necunoscând gloria Luminii Lui în el. 
"De aceea, eu vă spun, înălțați-vă dincolo de senzația voastră. Cunoaște-mă ca punct de sprijin al gândirii tale.Fii ca o adâncitură a științei tale. "

"Sursa tuturor lucrurilor este în toate lucrurile, concentrându-le ca Restul, de unde izvorăște mișcarea lor. Este, de asemenea, fără toate lucrurile, controlând echilibrul lor cu toate celelalte lucruri. 
"Universul omului este încă compus din multe lucruri, multe lucruri separate și separabile. "Da, nu există nici un lucru în universul meu imaginar, care este în afară de Mine și nici singur. 
"Da, eu conduc lucrurile Mele născute de la o sămânță foarte mare, prin simțurile căldurilor de extensii luminoase ale gândirii Mele până când ei înșiși se pot îndruma. Nici măcar cele mai mici dintre acestea care nu sunt legate de Mine în Lumină. 
"Imaginile imaginilor mele care cresc de pe Pământ și ale celor care se mișcă în mod liber, toate aceste lucruri cresc și se mișcă prin lumina extinsă a gândirii mele dinamice până când ei înșiși se pot gândi împreună cu mine".

"Căci iată, a spus Cel universal, eu sunt în toate lucrurile care le pun în centru; și eu sunt fără toate lucrurile care le controlează ".

"Eu, cu omul, creez omul în imaginea mea universală. 
"Ceea ce sunt, omul este. 
"Cred că ideea; iar forma ideii mele apare în modelul gândirii mele. " 
"Cred că omul; și omul apare în modelul gândirii Mele. 
"Omul gândește omul; și omul apare în imaginea gândirii omului. "Gândirea omului este gândirea mea. 
"Toate lucrurile de gândire gândesc gândirea mea. 
"Toate lucrurile care se creează se formează în imaginea gândurilor mele de gândire pentru a-mi manifesta imaginația mea de gândire. 
"Universul este imaginea mea, creatura imaginilor mele".

"Toate lucrurile vin și pleacă de la gândirea divină. 
"Toate lucrurile merg de la inima Mea in universul meu imatur; și când dispar de acolo, le iau și eu înapoi în inima Mea. 
"Știți că toate lucrurile care se creează sunt lucruri înviate, manifestând din nou viața Mea prin gândirea divină. 
"Omul își împarte gândirea în a mă manifesta. 
"Trupul omului doarme, ca să se trezească în Mine pentru a mă manifesta. 
"Corpul omului moare, ca să fie înviat în Mine pentru a mă manifesta. 
"Corpul omului dispare, ca să reapară să mă manifeste. 
"Omul care doarme sau moare sau dispare este doar imaginea omului, căci Sinele omului nu doarme, nu moare și nu dispare; pentru că Eu sunt eu. 
"Din nou spun că eu sunt Unul și omul este Unul în Mine când știe că sunt el".

"Mă concentrez axul mișcării universului meu, dar nu mă mișc, deși puterea lui de a mișca primăvara de la Mine. 
"Am centre de creștere a sistemelor și schimbarea celulelor sistemelor în creștere, dar nu mă schimb, chiar dacă modelele lor de schimbare izvorăsc de la mine. 
"Am centrul vieților care îmi manifestă viața, dar nu trăiesc. Eu doar trăiesc. 
"Lucrurile în creștere se mișcă din senzația omului, deși nu se mișcă în cunoașterea omului. 
"Mutarea lucrurilor schimbă lucrurile în simțul omului, dar ele nu se schimbă în cunoașterea omului. 
"Chiar dacă lucrurile care se mișcă repede de senzația omului se mișcă repede, ei simulează restul, în timp ce se mișcă, de unde au apărut în mișcare aparentă".

"Fără schimbare Jocul meu de creație nu a putut fi jucat, nici actorii săi nu sunt. Iată, deci, universul în schimbare al imaginării mele, universul aparent al gândirii mele. 
"(...) și din nou spun că nu există nici o schimbare în Mine, cel neamenajator, deci, de asemenea, nu există nicio schimbare în universul meu de gândire a unor perechi de lucruri opuse care se schimbă pentru totdeauna pentru a simula universul meu de schimbare. 
"Chiar și schimbarea aparentă a Universului meu de gândire nu se schimbă decât pentru simțurile lucrurilor sensibile care sunt legate de perechi de părți ale întregului. 
"Fiecare pereche a pornit prin presiunea de schimbare a călătoriei sale electrice. Fiecare a apărut, apoi a dispărut, să reapară. 
"Chiar dacă simțurile simțurilor simțurilor se schimbă în toate lucrurile, ele se schimbă nu la cunoașterea conștientă. 
"De ce să fii rob al sensului? Ridicați-vă deasupra senzației. Fii Me în cunoștința ta. "

"Nu vă mai vedeți cu ochii exteriori numai pentru că aveți ochi deschiși pentru a nu fi luminat de senzația voastră. 
"De-a lungul veacurilor, omul a umblat pe pământ cu ochi de vedere exterior, dând credință acelui pământ din senzația corpului său. De-a lungul noilor Eoni, el trebuie să meargă pe pământul vederii interioare și să-l cunoască pe oameni ca pe o viziune în Lumina Mea și a Luminii lui. 
"Pentru că eu cred că pământul și pământul au apărut, au dispărut și au reapărut în ritmuri echilibrate ale gândirii mele. De aceea, eu spun, pământul omului și omul sunt doar imaginația Mea. Nu este Eu, nici el nu este; nici nu este chiar ceea ce pare a fi pentru el. 
"Nici omul nu va mai pune pământul înaintea Mea, câștigând nimic din pământ și din nimic Pe mine. 
"Pentru că Eu sunt un Dumnezeu Dumnezeu. Aștept cu răbdare să-l trezesc pe om. 
"Trezirea omului este cel care cunoaște Lumina Mea în el. Omul își poate alege propriile eoni pentru trezirea lui, dar Mă cunoaște că trebuie. Până în acea zi, agonia omului de necunoaștere va fi numai omul. Cunoașterea lui trebuie să fie dorința lui. 
"Cunoașterea omului este un om cosmic extatic. El, care mă învață în el, da, chiar și cel care mă bănuiește în el, își desfășoară omul cosmic de știință.

"Cuvintele pe care le spun acum pentru omul nou comprehensibil al noului său ciclu. 
"Iubiți-vă unii pe alții toți; căci voi sunteți unul în Mine. 
"Ce faceți oricând cu cineva în Mine pentru voi toți; căci toți sunt unul în Mine. 
"Iubește pe fratele tău ca pe tine însuți. Serviți-vă pe fratele tău înaintea ta. Ridică-l pe fratele tău înalt, ridică-l la vârfurile înalte, căci fratele tău este sinele tău. 
"Pentru o adevărată, spun eu, iubirea de sine sau de națiune, se întoarce vecinul împotriva vecinului și a națiunii împotriva națiunii. Iubirile de dragoste de sine o urăsc și le-au semănat sămânța în toate vânturile pentru a sufla acolo unde va fi. 
"Unde spun eu, iubesc pe aproapele aproapelui și națiunea pentru națiune, unesc pe toți oamenii ca pe unul. 
"Serviți mai întâi fratele tău. Îi rănești mai întâi pe tine însuți decât pe aproapele tău. Nu ia nimic de la el dezechilibrat de dăruirea ta. Protejați-i pe cei slabi cu puterea ta, căci dacă-ți vei folosi puterea împotriva lui, slăbiciunea lui va birui împotriva ta, și puterea ta nu te va face nimic. 
"Cel care dă dragoste a prosperat cu putere; dar cel care a luat ceva nu a câștigat nimic. 
"De ce pierdeți toate pentru a câștiga lumea, câștigând nimic? 
"Cel care nu a pus o comoară în cer ca o comoară egală de pe pământ, a căutat întunericul. 
"Pentru el Lumina este departe."

Comments

Popular posts from this blog

Curacao UTS : The following were discussed: 1. Existing (older) telecommunications systems are copper based, but all new development is done with fiber optics. 2. Fiber optics are run to the curb in existing developed areas and run all the way to the home in new developments. 3. Fiber optics are installed underground simultaneously with electric. 4. UTS􀁰 concession mandates that they bring service to the home.

Do you like Chinese products? Why?